MSI pembe serisi göz kamaştırıyor

2
1.032 Okunma
MSI pembe serisi

Kadınların kullandığı teknoloji ürünlerinde farklı renk seçenekleri sunan şirketler, hem yüksek performans hem de kadınların çok seveceği pembe ve kırmızı renklerini ağırlıkta kullanıyor. Geçen yıl Razer’dan gelen pembe dizüstü bilgisayar hamlesinin ardından 14 Şubat yaklaşırken güçlü bilgisayarlarıyla bilinen MSI pembe serisi ile kadınların gönlünü fethetmeyi düşünüyor.

Razer pembe serisi oyunseverlere sesleniyor

MSI pembe serisi gönülleri fethetiyor

Şubat ayının içine girmiş bulunuyoruz. Bu nedenle birçok şirket 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle özel seri ürünlerini ortaya çıkartıyor. Bu kapsamda değerlendirilebilecek olan MSI pembe serisi, hem performans odaklı hem de tasarımsal açıyı düşünenler için harika bir set hazırladı. Set diyoruz çünkü hazırlanan pembe serinin içinde, pembe bir mouse, bir anahtarlık ve çok şık pembe bir bilgisayar taşıma çantası da bulunuyor.

MSI pembe serisi

MSI aslında bu ürünü kadınlar için çıkarttığını söylemiyor olsa da kadın kullanıcılarının ilgisini çekecek gibi duruyor. Pembe renginin yanında güçlü özellikleri neymiş bu bilgisayarın bakalım. Rose Pink Prestige 14 olarak adlandırılan bu bilgisayar, Nvidia‘nın GeForce GTX 1650 Max Q‘suna ve 4K bir ekrana sahip. Ayrıca Intel’in 6 çekirdekli 10.Nesil Core i7 U serisi işlemcisini bünyesinde barındıran pembe cihaz, Thunderbolt 3 desteği ve bir microSD kart okuyucusuyla karşımıza çıkıyor.

MSI pembe serisi

Pembe dizüstü bilgisayar 1.399 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcıyla buluşuyor.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz