Mutfağınızda harikalar yaratabileceğiniz 5 ürün

0
250 Okunma

Günümüzün büyük bir kısmı çoğu zaman mutfakta geçiyor. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojilere de en çok mutfakta ihtiyacımız var. Siz de mutfağınızı yeniliyor ya da eksiklerinizi tamamlıyorsanız değerlendirmeniz gereken 5 ürünü sizler için derledik.

Mutfakta harikalar yaratabileceğiniz 5 ürün!

PHILIPS XXL Avance Collection Airfryer Fritöz

Son zamanların trend parçası Airfryer ile listeye başlıyoruz. Mutfakta bizi en çok yoran yağlı yiyecekler hazırlamak. Hem temizliği hem de hazırlık süreci zor olan bu yiyecekleriniz için artık bir alternetif ürün var. Bu cihazlar sayesinde hem sağlıklı hem de lezzetli birçok yiyeceği kısa süre içerisinde hazırlayabilirsiniz. Üstelik mobil uygulama desteği bulunan ürün ile yeni yemekler deneyimleyebilirsiniz.

Vestel Mix Go Blender

Mutfakların vazgeçilmez ürünleri arasında kişisel blender yer alıyor. İki farklı kabı olan blender ile çeşitli içecekler hazırlamanız mümkün. Buz kırma özelliği sayesinde bu ürün ile lezzetli ve ferahlatıcı içecekler hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda taşıma şişesi haline gelebilen özel kapları gün içerisinde de size eşlik edecek.

Nespresso Kahve Makinesi

Kahvesiz yapamayanlar ama klasikten ziyade daha çeşitli kahveler tatmayı sevenler buraya. Bu ürün sayesinde artık kahve içmek için dışarı çıkmak zorunda kalmayacaksınız. Kısa süre içerinde birkaç tuş ile birbirinden farklı kahveler hazırlayabilirsiniz.

Grundig Tost Makinesi

Sabah kahvaltılarında tosttan, akşam yemeklerinde ızgaradan vazgeçemeyenlerin favori ürünü tost makineleri. Hem ızgara hem de tost makinesi olarak kullanabileceğiniz bu ürün çıkabilir plakaları ile temizlikte kolaylık sağlıyor. Makinenin aynı zaman da balık, köfte gibi farklı yiyecekler için farklı sıcaklık ayarları mevcut.

Karaca Funday Glossy Violet Waffle Makinesi

Tatlısız yapamayanların ilk tercihi Waffle makinesi. Tasarımı ile mutfağınıza renk katacak ürün ortaya çıkardığı lezzetler ile iştahınızı açacak. Çıkarılabilir plakaları sayesinde temizlikte kolaylık sağlayan ürün farklı renk seçeneklerine sahip. Evde tam istediğiniz kıvamda Waffle hazırlayabileceğiniz ürün eşit miktarda ısı ile pişirme kolaylığını sağlıyor.

Ürünler hakkındaki detaylı bilgilere videomuz da yer verdik. Sizleri YouTube kanalımıza bekliyoruz!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz