Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact tanıtıldı

0
233 Okunma

Akıllı telefonlarının yanı sıra birçok teknolojik ürünleriyle kullanıcılarının karşısına çıkan Xiaomi, bugün 5 yeni akıllı ev teknolojilerini tanıttı. Bunlardan biri olan Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact ürününü sizler için detaylandırdık…

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact özellikleri

İlk olarak, haklı olarak Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact olarak adlandırılan yeni, kompakt hava temizleyicimiz var. Bugüne kadar Çinli üretici tarafından piyasaya sürülen en kompakt hava temizleyicisidir. Ek olarak, 0,3 mikrona kadar boyutlarda havada asılı kalan parçacıkların %99,97’ye kadar tutabildiğini iddia ediyor.

Xiaomi hava temizleme cihazı, TÜV Rheinland sertifikasına sahiptir ve 3’ü 1 arada filtreleme ve arıtma sistemine sahiptir. Uygulamada, yatak odasında, oturma odasında ve hatta banyoda daha iyi hava temizliği ve ortam kalitesi için evin her yerinde kullanılabilir.

xiaomi-smart-air-purifier-4-compact-tanitildi-1

 

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact ayrıca yeni sezgisel kontrollerle hava kalitesinin gerçek zamanlı izlenmesini sağlar. Dört farklı renkte LED’li bir hava kalitesi göstergesine ve örneğin Xiaomi Home uygulaması aracılığıyla çalışmasını ayarlama olanağına sahibiz.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni Smart Air Purifier 4 Compact  hava temizleme cihazı hakkındaki düşünceleriniz neler? yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz