Mutfak robotları dünyasında en iyiler!

0
378 Okunma
Mutfak robotları dünyasında en iyiler!
KitchenAid mini mutfak robotları!

Mutfak robotları  verimlilik söz  konusu olduğunda harikalar yaratabilir!  Bu çok yönlü makineler; birkaç saniye içinde et ürünleri yanında birçok meyve ve sebzeyi parçalayabiliyor. Pişirme öncesinde, hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmemizi sağlar. Piyasada  birinci  en iyi mutfak robotlarını sizler için derledik.

Hamilton Beach mutfak robotları

Hamilton Beach mutfak robotları hem  bütçeye uygun hem de birçok üst düzey model kadar etkili.  Ayrıca; büyük bir hazneye sahip.Bu yüzden çoğu standart yemek tariflerini işlemek için yeterli büyüklüğe sahip. Mutfak robotu ayrıca ilginç bir özelliğe de sahip! Makinenin kapağı, ha kompakt alanlarda saklamamıza yardımcı olmak için çıkabiliyor.
Mutfak robotları dünyasında en iyiler!

Ninja Mega mutfak sistemi

Mutfak tezgâhınızda çalışmak için fazla alanımız olmadığında, Ninja markasının bu mutfak robotları mükemmel cihazlar haline gelir. Ninja ürünüyle şirket mutfak robotu ve karıştırıcıyı bir araya getiriyor. Böylece; değerli mutfak alanımızı rahatlatır. Bu makinenin hanesi de oldukça büyük. Makine ayrıca, yolculuklarda içecek yapabilmek için harika olan iki adet  seyahat çantasına sahip. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik bıçaklara sahip olan makine, çok iyi bir şekilde çalışıyor. Böylece, cihazı yıllarca kullanmaya devam edebilirsiniz.
Mutfak robotları dünyasında en iyiler!

Thermomix tatil paketi

Bu ürünü, bir mutfak robotu olarak adlandırabiliriz. Ancak; daha çok bir mutfak robotunun işlevlerine sahip olan çok güçlüve  çok yönlü bir makine. Thermomix mutfak robotu ile yapmak istediğimiz hemen hemen her şeyi yapabiliriz. Harikalar yaratan makine, 12 farklı işleve sahip. Bunlardan bazıları: karıştırma, doğrama, öğütme, yoğurma, karıştırma, buharlama, pişirme, çırpma, hassas ısıtma, karıştırma ve emülsifiye etme. Çok fazla yetenekle, sayısız kullanımları var. Makineye sahip olduktan sonra çok geçmeden en çok kullanılan mutfak aracınız olacağını göreceksiniz. Ayrıca; tatil paketi ile, ücretsiz olarak bir yemek kitabına ve kek standına sahip olabilirsiniz!

Mutfak robotları dünyasında en iyiler!

KitchenAid mutfak robotları

Eğer bir mutfak robotu kullanmayı denemek istiyorsanız ama buna ek olarak miksere sahip değilseniz bu makine tam size göre! KitchenAid stand mikser ile çalışıyor. KitchenAid stand mikserinin ön tarafına bulunan mikserin gücünü kullanarak, ihtiyacımız olabilecek her türlü malzemeyi parçalara ayırıp, dilimleyebiliyoruz. Ayrıca, üzerinde çalıştığımız tarife bağlı olarak dilimleme kalınlığını değiştirmek için kullanabileceğimiz harici bir kol da bulunmakta. Bu makine ile harikalar yaratmaya hazır olun!

Mutfak robotları dünyasında en iyiler!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz