Müziği doğrudan yolcuların kulaklarına ışınlayan dinamik odaklı ses sistemi!

0
177 Okunma
Dinamik odaklı ses sistemi teknolojisi

Yolculuklarımız esnasında farklı müzik  zevklerine sahip arkadaşlarımız yanımızdaysa müzik seçimi konusunda çoğu zaman kararsız kalırız. SEAT adındaki otomobil üreticisi, kablosuz olarak bir sürücü veya yolcunun kulağına doğrudan ses sunan dinamik odaklı ses sistemi  vaat ediyor!

Dinamik odaklı ses sistemi teknolojisi, planlandığı gibi başarılı olursa; arkadaki çocuklar, ebeveynlerini rahatsız etmeden en sevdikleri müzikleri dinleyebilecekler!

Dinamik odaklı ses sistemi teknolojisi

Sanal Kulaklıklar teknolojisi, CES 2018’de piyasaya sürülmüştü! Bu teknolojide, sensörler dinleyicilerin kafa hareketleri izliyor. Noveto’nun işleme ve dijital sinyal işleme motorları ve dönüştürücüleri aracılığıyla kaynak sesi gönderiliyor. Böylece ses, doğrudan müzik severlerin kulaklarına odaklanıyor.Sürücü navigasyon talimatlarını veya kişisel bir çalma listesini dinleyebilir. Herkes istediği şeyi dinlerken sesler birbirine karışmaz.

Şimdilerde ise Noveto adındaki şirket, aracın her birinin kendi favorilerini dinlemesine izin vermeyi amaçlıyor. Ellerindeki teknolojinin otomobil üreticilerinin araçlarına başarılı bir şekilde entegre edilebileceğini göstermek için Seat’e kaydoldu. Noveto dinamik odaklı ses sistemi, kullanıcısının hareketlerini izleyerek  her dinleyicisine yüksek kaliteli ses vaat ediyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz