Müzik keyfinizi zamanlayın: Spotify otomatik kapatma nasıl ayarlanır?

0
623 Okunma

Müzik veri akışı ve podcast servisi Spotify; sabah motivasyonundan gece uyku müziklerine kadar birçok farklı kategoride içeriğe sahip. Telefona müzik indirme kültürünü neredeyse sona erdiren sistemlerden olan platform; ücretli ve ücretsiz sürüme sahip. Gün içerisinde müzik dinlemek ya da podcastlerden faydalanmak için kullandığımız bu servisin birçok pratik özelliği bulunuyor. Bu yazımızda, özellikle gece yatmadan önce müzik dinlemeyi sevenlerin hoşuna gidecek otomatik kapatma seçeneğinin nasıl uygulandığını aktaracağız.

Çalma listeleri Apple Music’ten Spotify’a nasıl taşınır?

Spotify otomatik kapatma nasıl ayarlanır?

Günün her saati için keyifli içerikler bulabileceğimiz platformun müzik kanallarından en büyük farkı podcastler. Genellikle uyumadan önce dinlenen bu kayıtlar beklenenden uzun olabiliyor. Ayrıca uyku müzikleri gibi destekler ya da karışık listesini dinleyerek uyumak isteyenler için gece yarısı kalkıp müziği kapatmak işkence olabilir. Spotify’ın bunun için harika bir özelliği bulunuyor. Müziği zamanlayabileceğiniz otomatik kapatma ile belli bir zaman aralığı ya da müzik/podcast bazlı kapatma ayarlayabilirsiniz. Hem ücretli hem de ücretsiz versiyonda bulunan bu seçeneği uygulamak ise oldukça kolay. Gelin adımları birlikte inceleyelim.

  • Öncelikle hesabınıza giriş yapın.
  • Sevdiğiniz bir müziği ya da podcast kaydını açın.

 Spotify otomatik kapatma nasıl ayarlanır

  • Sağ üst kısımda yer alan seçeneklere(üç nokta) tıklayın.
  • Burada karşınıza “Otomatik kapatma” seçeneği çıkacak.

 Spotify otomatik kapatma nasıl ayarlanır

  • Seçeneğe tıklayarak zaman aralığını ya da parça sonu kapatma özelliğini seçebilirsiniz.

 Spotify otomatik kapatma nasıl ayarlanır

İsterseniz belli bir zaman aralığında müzikleri dinleyebilir isterseniz de açtığını içerik bitince kapanmasını ayarlayabilirsiniz. Uygulama tercihinize göre müzik hizmetini durdurarak sizi müziği kapatma derdinden kurtaracak. Özellikle gece yatmadan önce müzik ya da podcast dinlemeyi sevenlerin kullanacağı bu özellik; kendini müziğin akışına kaptırıp sınır koyamayanlar içinde oldukça kullanışlı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz