Netflix dizisi Squid Game, Bridgerton dizisini tahtından edebilir

0
329 Okunma
Squid Game

Netflix’in yeni dizleri arasında yer alan Squid Game, tüm dünyada popüler hale geldi. Gizemli bir hayatta kalma oyununu konu alan Kore dizisi, yönetmenin en başarılı dizisi olma yolunda ilerliyor. Yeni dizi böyle giderse en çok izlenen popüler dizi Bridgerton’ı geride bırakacak gibi görünüyor.

Squid Game en popüler dizi olma yolunda ilerliyor

Squid Game

Hwang Donghyuk adlı yönetmen şimdiye kadar yerelde birçok başarılı diziye imza attı. Şimdi ise Netflix ile olan iş birliği ardından Squid Game ile tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Çıktığı günden bu yana dillerden düşmeyen dizinin; yinetmenin en başarılı ve en çok izlenen dizisi olması bekleniyor. Dizi ile ilgili tek beklenti bu değil. Eğer izlenme oranları bu şekilde devam ederse; Netflix popüler dizisi Bridgerton’ı dahi geride bırakabilir.

Squid Game dizisinin konusu

Başrollerinde Lee Jung-jae,Park Hae-soo,Wi Ha-jun ikilisinin yer aldığı dizi, tam bir ölüm kalım oyunu. Para sıkıntısı çeken oyuncuların bir ödül altında bir araya geldiği filmde; ödül 45.6 milyar. Yüzlerce kişinin katıldığı bu oyun, çocuk oyunlarından oluşuyor. Oyuncular bu oyunlarda başarı elde ederek hayatta kalmaya çalışıyor. Ölen oyuncular yakılıp yok edilirken yarışmadan sadece bir kişisin sağ kalacak ve o kişide ödülün sahibi olacak. Aksiyon ve heyecanın hiç bitmediği bu yaratıcı dizi toplamda 9 bölümden oluşuyor. Heyecanlı dizinin ikinci sezonu ile ilgili ise net bir bilgi yer almıyor.

 

WhatsApp’ın yeni özelliği için sıra Android cihazlarlarda

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz