Nanit Plus bebek izleme sistemi ebeveynlerin yardımcısı!

0
355 Okunma
Bebek izleme kamerası

Bu bebek izleme sistemi bebeğinizi yalnızca izlemenizi değil aynı zamanda bebeğinizin nefes almasını, hareketini uyanma ve uyku zamanlarını izleyen bir sistem olarak karşımıza çıkıyor.

Bebek izleme kameralarının veya sistemlerinin asıl amacı onları izlemek ve iyi olduklarını gözlemlemek. Nanit Plus bebek izleme sisteminde de kamera bulunuyor ancak ona ek olarak bir de bebek battaniyesi, tulum ve nefes alışverişini takip eden bir takip cihazı da bulunuyor. Nefes alışverişini takip eden cihaz akıllı telefonunuzla bağlantılı olduğu için eğer yanlış bir şey varsa bunu size bildiriyor.

Yüksek çözünürlüklü video deneyimi

Nanit Plus bebek izleme sistemi üç kısımdan oluşuyor: 960p çözünürlükte video kaydeden ve iki yönlü cihaz, gece lambası, ses ve hareket sensörleri sağlayan Nanit Plus kamera ünitesi ile beraber desenli kundak ve bebeğin solunumunu izlemek için desenli bir banttan oluşan yukarıda belirtilen bebek tulumu.

Bunların yanında bir de  kameranın video akışını izlemek için kullanacağınız Nanit mobil uygulaması (Android ve iOS için kullanılabilir). Bu uygulama aynı zamanda olası sorunlara karşı sizi uyaracağı için her şeyden anında haberiniz olacak. Diğer benzer sistemlere göre Nanit Plus’ta monitör bulunmuyor.

Nanit Plus Bebek izleme sistemi haleflerine göre çok daha pahalı

Nanit Plus‘ın duvara monteli versiyonu 299 dolar, bir başka versiyonu ise 379 dolar. Ancak yine de aynı zamanda en gelişmişlerinden biri olarak görülebilir. Nanit Plus sisteminin olumsuz tek yanı bir monitöre sahip olmaması olarak gösteriliyor. Nanit Insights akıllı telefon uygulamasının kullanımı da kolay olduğu için fonksiyonel diyebiliriz.

Şık bir mobilya ve aynı zamanda nemlendirici!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz