Nemlendiricili Hava Temizleme fanı: Dyson Pure Humidify Cool

0
1.616 Okunma

Dyson, nemlendiricili hava temizleme fanı Dyson Pure Humidify Coolu tanıttı. UV-C teknolojisiyle dikkat çeken ürün ilk geçişte sudaki bakterilerin yüzde 99.9’unu yok ediyor. Üçü bir arada hava temizleme fanı, odanın her köşesini hijyenik olarak temizleyip nemlendiriyor.

Dyson Pure Humidify Cool özellikleri

Dyson Pure Humidify Cool özellikleri ile ilgili detaylara tabii ki ilk olarak UV-C teknolojisinden başlamak gerekiyor. UV-C ışığı, sudaki bakterilerin DNA’larını bozuyor ve bu sayede çoğalmasını engelliyor. İşlem saniyenin trilyonda biri içinde gerçekleşiyor. Tabii bakteriler tam olarak UC-V ışığına maruz kalmayabiliyor.

Mühendisler, Dyson Pure Humidify Cool ürününün tasarımında, bakterilerin denatüre olması ve UV-C ışığına optimum düzeyde maruz kalması için önemli araştırmalar doğrultusunda UV-C ışığının tüp boyunca yan yana aşağı doğru yansıtıldığı bir PTFE tüpü geliştirdi. Su, tanktan pompalanıp bu çoklu ışınlardan geçerken, UV-C ışığı, ilk geçişte sudaki bakterilerin yüzde 99.9’unu öldürüyor.

Nemlendiricili Hava Temizleme fanı: Dyson Pure Humidify Cool özellikleri

İşlenen su, 3D Hava-kafesi buharlaştırma haznelerine dolduruluyor. Gümüş teller; biyostatik özellikler sağlamak ve buharlaştırıcıdaki bakterilerin büyümesini engellemek için Hava-kafesi malzemesinin üst ve alt yüzeylerine dokunuyor.

Buharlaştırıcının içerisinde arındırılmış hava akımı, buharlaştırıcıdan salınan su buharıyla hijyenik olarak nemlendiriliyor ve Air Amplifier teknolojisi aracılığıyla odanın içine yayılıyor.

Nemlendiricili Hava Temizleme fanı: Dyson Pure Humidify Cool fiyatı

Ürünün üzerinde bir LCD ekran bulunuyor. Temizleme gerektiğinde derin temizlik döngüsü düğmesi yanıyor ve ekran kullanıcıyı bu işlem için yönlendiriyor.

Sahip olduğu lazerler, ultra ince partikülleri algılayıp ölçüyor. Ayrı bir sensör ise benzen ve NO2gibi Uçucu Organik Bileşiklerin (VOC)miktarını tespit ediyor. Üçüncüsü ise bağıl nem ve sıcaklık ölçülüyor.

Dokuz metrelik yoğunlaştırılmış ve kapatılmış borosilikat mikrofiber filtre, alerjenler, bakteriler ve polenler dahil 0.1 mikron kadar küçük ultra ince kirleticilerin yüzde 99,95’ini yakalıyor.

Air Multiplier teknolojisiyle donatılmış Dyson Pure Humidify Cool, arındırılmış ve nemlendirilmiş havayı odanın her köşesine yayıyor.

Dyson Link uygulaması bulunan cihazın bu uygulaması iOS ve Android cihazlara indirilebiliyor. Bu sayede iç mekân hava kirliliğini, sıcaklık ve nem seviyelerini takip etmenize olanak vererek bakım desteği ve sorun giderme seçeneklerini de sağlıyor.

Uyku zamanlayıcısı ve gece modu da yine ürünün özellikleri arasında.

Dyson Pure Humidify Cool fiyatı

Tanıtılan Dyson Pure Humidify Cool fiyatı da böylece netlik kazandı. Cihazın 4.999 TL’lik bir fiyat etiketi bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz