Netflix Ağustos 2021 içerikleri belli oldu

0
637 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Platformun Ağustos ayında yayınlayacağı içerikler açıklandı. İşte yayınlanacak yeni dizi ve filmler:

Ağustos ayı Netflix içerik listesi

Cooking With Paris

Paris Hilton, Cooking With Paris programıyla ekranlara geri dönecek. 4 Ağustos‘ta yayınlanacak program Hilton’un yemek pişirme konusundaki eksikliklere odaklanacak.

Hit & Run

netflix-agustos-2021-icerikleri-belli-oldu-2

Aksiyon, gizem ve gerilim türündeki yeni dizi Hit and Run, 6 Ağustos tarihinde izleyici karşına çıkacak. Dizinin konusu şu ise şekilde olacak: Bir turist rehberi olan Segev Azulai bir Amerikalı dansçıyla evlenir ve Tel Aviv’de genç bir kızı vardır. Adamın eşi, bir aracın çarpıp kaçması sonucu hayatını kaybeder. Azulai, bunun bir kaza olmadığından şüphe etmeye başlar.

The Kissing Booth 3

netflix-agustos-2021-icerikleri-belli-oldu-3

Türkiye’de büyük ilgi gören The Kissing Booth (Deli Dolu) film serisinin 3.sü 11 Ağustos tarihinde izleyici ile buluşacak. Yayımlanan resmi özete göre içerik şu şekilde olacak: Elle, üniversiteye gitmeden önceki son yazının güzel geçmesini diler. Ancak o, tam da bu süreçte hayatının en zor kararıyla karşı karşıya kalır. En yakın arkadaşı ile sevgilisi arasında kalan Elle ne yapacağını bilemez. O ya erkek arkadaşı Noah ile birlikte dünyanın diğer ucuna taşınacak ya da en yakın arkadaşı Lee’ye verdiği sözü tutup onunla aynı üniversiteye gidecektir.

Monster Hunter: Legends of the Guild

netflix-agustos-2021-icerikleri-belli-oldu-4

Özellikle Monster Hunter: World ile oyuncuların gönlünde taht kuran ve popülerliğini arttıran Monster Hunter animasyon filmi 12 Ağustos‘ta karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix’e ebeveyn dostu yeni özellikler geliyor

Sweet Girl

netflix-agustos-2021-icerikleri-belli-oldu-5

Jason Momoa ve Isabela Merced’in başrolünde yer aldığı Sweet Girl filmi 20 Ağustos‘ta Netflix‘te yayımlanacak. Heyecanla beklenen film  bir intikam hikayesini ele alıyor. ilesine çok düşkün olan Ray Cooper, hayat kurtarma potansiyeline sahip bir ilacın eşi kanserden ölmeden hemen önce piyasadan çekilmesinden sorumlu ilaç firmasına karşı mücadele ederek adaleti sağlamaya yemin eder. Ancak gerçekleri ararken onu ve kızı Rachel’ı tehlikeye atan ölümcül bir karşılaşma yaşayınca, Ray’in asıl amacı ailesinden geriye kalan tek kişiyi korumak için intikam almaya dönüşür.

He’s All That

netflix-agustos-2021-icerikleri-belli-oldu-6

Netflix Ağustos 2021’de yayımlanacak bir diğer yapım He’s All That, 27 Ağustos tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Filmin konusu ise şu şekilde olacak: Lisenin popüler öğrencilerinden olan Anna Sawyer, kimsenin ilgilenmediği sınıf arkadaşı Cameron Kweller’i okulun balosunda kral haline getirmeye karar verir. Bunun için çalışmalara başlayan Anna, Cameron ile vakit geçirdikçe onun kişiliğine çekilir ve bu durum onun planının tehlikeye girmesine neden olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz