iOS’taki en iyi podcast uygulamaları

0
699 Okunma

Son yıllarda podcast içerikleri  popülerliğini hatırı sayılır düzeyde arttırdı. Bu doğrultuda podcast üretebileceğiniz veya dinleyebileceğiniz uygulama çeşitleri de artmış durumda. Bu içeriğimizde iOS kullanıcıları için iOS’taki en iyi podcast uygulamalarını derledik.

Spotify

ios-taki-en-iyi-podcast-uygulamalari-2

Podcast denildiğinde akla gelen ilk uygulamalardan biri Spotify, iOS’taki en iyi podcast uygulamalarından biri. Bir milyondan fazla podcast yayınına ev sahipliği yapan uygulama haber, komedi, spor gibi bir çok konuda içeriği kullanıcılarına sunuyor.

Apple Podcasts

ios-taki-en-iyi-podcast-uygulamalari-2

Podcast pazarının en başarılı bir diğer uygulama ise Apple Podcasts. Akıllı telefonlardaki en popüler podcast uygulaması milyonlarca podcasti dinleyicilerle buluşturuyor. Halihazırda dinlediklerinize dayalı kişiselleştirilmiş önerilerle, zevklerinizle uygun podcastleri sizlere tavsiye ediyor.

Kültür ve sanat temalı 5 podcast serisi

Overcast

ios-taki-en-iyi-podcast-uygulamalari-3

Kullanımı basit, sezgisel bir arayüzde birçok kullanışlı özelliğe sahip modern, tam özellikli bir sesli podcast uygulaması olan Overcast tek bir kişi tarafından yazılmış tek büyük podcast uygulamasıdır. Uygulama diğerlerinden farklı olarak kalabalık ortamda ses düzeyinizi artıran bir “Voice Boost” özelliğine sahiptir.

Breaker

ios-taki-en-iyi-podcast-uygulamalari-4

Hem podcast barındırmak hem de podcastler üzerinden sosyalleşmek isteyenler için geliştirilen Breaker, iOS’taki en iyi Podcast uygulamalarından biri. 700 binden fazla podcast barındıran uygulama Spotify, kullanıcıların arkadaşlarının müzik etkinliği akışını görüntüleyebilecekleri ancak hangi podcast’leri dinlediklerini göremeyecekleri bir özelliğe sahiptir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz