Netflix animasyonu değişti

0
942 Okunma

Hayatımıza girdiği andan itibaren Netflix’teki içerikleri beyaz üzerine kırmızı Netflix logosu öncülüğünde izlemeye başladık. Şimdi ise alıştığımız bu görüntü yerini yenisine bırakıyor. Şirket iki yıldır üzerinde çalıştığı yeni giriş videosunu sonunda tamamladı. İlk etapta yeni Netflix orijinal içeriklerine dahil edilecek olan giriş animasyonu daha sonrasında geriye dönük olarak diğer içeriklere eklenecek ve beyaz üzerine kırmızı Netflix yazısı tarih olacak. Yeni Netflix animasyonu nasıl değişti?

Yeni giriş animasyonunda bizi Netflix yazısı yerine yalnızca bir ’N’ karşılayacak. Ayrıca arka plan artık beyaz değil, siyah.

Tanıtım sesi değişecek mi?

Netflix bu konu ile ilgili Twitter üzerinden bir açıklama yaptı ve birçok kişinin merak ettiği sorunun yanıtını vermiş oldu. Netflix’in açıklamasına göre alışılmış tanıtım sesinde herhangi bir değişiklik olmayacak. 

Şirket Netflix animasyonu için yaşanan bu değişimi geçen süre içinde yaşadıkları gelişime bağlıyor. Yeni tanıtım animasyonunda bulunan ışık huzmeleri şirketin içerik çeşitliliğine gönderme yapıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz