Netflix bulut oyunlar konusunda kararlı! Yeni gelişmeler

0
211 Okunma
Netflix bulut oyunlar konusunda kararlı! Yeni gelişmeler

Dijital içeriklerinde yakaladığı başarıyı oyunlar ile desteklemeyi planlayan Netflix, bu alanı geliştirme konusunda kararlı. Oyun kategorisindeki içeriklerini her geçen gün arttıran platform, bu sistemi bağımsız şekilde buluta taşımak istiyor. Netflix Games uygulaması ile sunulan oyunları yakındaki bulutta görebiliriz. İşte detaylar!

Netflix bulut oyunlar istediğiniz her yerde sizinle olacak

Netflix games

Netflix oyun dünyasında gireli çok uzun zaman olmadı. Dijital içerikler tarafında başarısını kanıtlayan platform, oyun dünyasında da aynı başarıyı yakalamak istiyor. Şimdilik sadece Netflix Games uygulaması üzerinden eriştiğimiz oyunlar için platformun bir çalışması var. Şirket bu oyunların kullanıcıların uygulamadan bağımsız olarak oynamasını istiyor. Kısaca istediğiniz her yerde ve her cihazda oyunlara erişerek etkinlik alanını arttırmayı planlıyor. Bu konuda ki kararlılığını sürdüren platform, çalışmalarını hızlandırdı.

Netflix yayınladı: The Sandman yeni bölümü ile karşınızda!

Yeni personeller arayışı içine giren firma oyunları bulut sisteme taşıyacak bir ekip kuruyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması beklense de bulut sistemine geçiş için 2023 daha olası bir tarih. Peki Bulut oyun dünyasında Netflix’i neler bekliyor? Bu alan platform için oldukça güçlü olabilir. Çünkü yıllardır alanda isim yapmış büyük şirketler yer alıyor. Netflix’in bulut oyun alanına geçmesi GeForce Now, Xbox Cloud Gaming ve Google Stadia gibi platformlara rakip olması anlamına geliyor.

Henüz çok fazla yaygınlaşmayan oyunlar için bu adımların ne kadar başarı getireceği belirsiz. Fakat Netflix bu konuda oldukça kararlı. Yeni sistemin kurulması halinde piyasada nasıl bir konumda olacaklarını yaşayıp göreceğiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz