Netflix yayınladı: The Sandman yeni bölümü ile karşınızda!

0
267 Okunma
The Sandman yeni bölümü

Daha gösterime girmeden reklamları ve harcanan para ile gündemden düşmeyen The Sandman; en çok izlenen dizi olmayı başardı. Netflix bugün büyük başarı yakalanan dizinin yeni bölümü yayınladı. İşte The Sandman yeni bölümü hakkındaki detaylar.

TikTok’ta güvenlik ihlali: Tarayıcıdan uzak durun!

The Sandman yeni bölümü yayınlandı

The Sandman yeni bölümü

Ağustos ayı itibari ile gösterime giren The Sandman, istenilen başarıya ulaştı. Kısa sürede en çok izlenen diziler sıralamasında yer edinen dizinin yeni bölümleri yüklendi. Hayranların heyecanını yarıda bırakmayan Netflix, emeklerinin karşılığını alıyor. Dizinin ikinci sezonu ile ilgili hala bir açıklama yok. Yeni eklenen bölüm mevcut sezonun devamı olarak görünüyor. The Sandman yönetmeni dizinin yeni bölümünden beklentilerini şu sözler ile ifade etti;

“A Dream of a Thousand Cats’in animasyon versiyonunu, gerçek yağlı boya tabloların büyüsünü kullanarak elimizden geldiğince büyüleyici ve hipnotik hale getirmeye çalıştık. Resimleri, aynı anda hem topraklanmış hem de rüya gibi hissettiren bir trippy dünya yaratmak için telepatik kedilerin gerçekçi 3D animasyonuna dayanan klasik olarak çizilmiş 2D animasyonla birleştirdik.”

Netflix’in yüksek miktarlar ödeyerek ortaya çıkardığı dizi, uzun bir süre gösterime hazırlandı. Dizinin çekimleri kadar kullanılan görsel efektler de dikkat çekiyor. Büyük emek ve bütçe ile ortaya konulan dizi yayınlandığı günden itibaren kısa sürede çabasının karşılığını verdi. The Sandman yeni bölümü hakkında atılan tweeti ve diğer detayları aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz