Netflix’te izleyebileceğiniz 5 yemek programı

0
377 Okunma

Haftasonu keyifli vakit geçirmek için ne yapabilirim diye düşünüyorsanız bu içeriğimize bir göz atın. Hem dünyanın hem de Türkiye’nin en büyük video akış platformlarından Netflix’te izleyebileceğiniz 5 yemek programını sizler için listeledik. İşte o programlar…

The Chef Show

netflix-te-izleyebileceginiz-5-yemek-programi-1

Netflix’te izleyebileceğiniz 5 yemek programı listemizin ilk sırasında The Chef Show yer alıyor. Program yemek düşkünü olan yönetmen Jon Favreau ve şef Roy Choi’nin, birbirinden ünlü arkadaşları ve başarılı şefler ile iyi yemekleri keşfetme serüvenini izleyicilerle paylaşıyor.

Cooking with Paris

netflix-te-izleyebileceginiz-5-yemek-programi-2

Herkesin yemek yapabileceğini kanıtlamak isteyen Paris Hilton tüm yemeklere kendi tarzını katıyor. Bu yemek programında parıltılı yiyecekler gözlerinizi alamayacaksınız.

Tatlı Telaş

cnetflix-te-izleyebileceginiz-5-yemek-programi-3

Netflix’te izleyebileceğiniz 5 yemek programı listemizde yer alan bir diğer yapım ise Tatlı Telaş. Bu programda pastaneciler yarışmakta. Tatlı sevenlerin çok hoşuna gidecek Tatlı Telaş yarışmasının şu anda Netflix’te 3 sezonu bulunuyor.

Waffle + Mochi

netflix-te-izleyebileceginiz-5-yemek-programi-4
Michelle Obama’nın çocuklar için daha iyi beslenme sağlama mücadelesi , gıdaların kökenini, yemek ve kültürün kesişim noktalarını ve taze yiyeceklerle nasıl pişirileceğini öğrenmek için dünyayı dolaşan iki kukla arkadaşı konu alan aile dostu Netflix dizisi Waffles + Mochi’de devam ediyor.

Nadiya Bakes

Netflix‘te izleyebileceğiniz 5 yemek programı listemizin son sırasında yer alan Nadiya Bakes fırından çıkan nefis kekler ve mis gibi ekmeklerle ona huzur veren pişirme aktivitelerine geri dönüyor ve sevdiği yaratıcı pasta şeflerini tanıtıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz