Netflix Türkiye’nin Mayıs 2022 programı belli oldu

0
325 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, yüzlerce çeşit içeriği kullanıcılarıyla buluşturuyor. Her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkan platformun Mayıs 2022 programı belli oldu.

Nefesini Tut: Buz Dalışı

Buz altında tek nefeste katettiği mesafeyle dünya rekorunu kırmaya çalışan serbest dalgıç Johanna Nordblad’ın hikâyesinin anlatıldığı Nefesini Tut: Buz Dalışı belgeseli 3 Mayıs’ta Netflix’te.

Blood Sisters

Netflix’in Nijerya yapımı ilk orijinal dizisi Blood Sisters, 5 Mayıs‘ta izleyici ile buluşacak. Mini dizi iki yakın arkadaşın maceralarına odaklanmakta.

Along for the Ride

Eli ve Auden’in üniversite henüz başlamadan önce atıldığı maceraları konu alan Along for the Ride filmi 6 Mayıs‘ta Netflix’te.

Erşan Kuneri

netflix-turkiye-nin-mayis-2022-programi-belli-oldu-1

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri 13 Mayıs‘ta izleyici ile buluşuyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Who Killed Sara? 3. Sezon

İşlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis yattıktan sonra, kız kardeşi Sara‘yı kimin öldürdüğünü bulmaya ve kendisine yanlış yapan Lazcano ailesinden intikam almaya kararlı olan Álex Guzmán’ın yaşadıklarını konu alan dizinin 3. sezonu 18 Mayıs’ta Netflix‘te.

Yolun Açık Olsun

netflix-turkiye-nin-mayis-2022-programi-belli-oldu-2

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek’in yer aldığı Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs tarihinde yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz