Netflix, etkileşimli bir günlük bilgi yarışması yayınlayacak

0
128 Okunma

Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, tek bölümlük projenin ötesinde etkileşimli şovlara geçmeye devam ediyor. Akış platformu, ilk interaktif günlük bilgi yarışması programı Trivia Quest’i 1 Nisan‘da başlatıyor.

24 çoktan seçmeli soru sunacak

Netflix, önümüzdeki ay interaktif bir dizi yayınlıyor. Trivia Quest isimli dizi, 1-30 Nisan tarihleri ​​arasında her gün bir yeni bölüm yayınlayarak izleyicilerin bilim, tarih, eğlence, spor, sanat ve coğrafya bilgilerini test edecek. Trivia Crack’ten ilham alan seri, sanat ve bilim gibi konularda 24 çoktan seçmeli soru sunacak ve hepsinden bir anlatı örecek.

Trivia Quest herhangi bir gerçek dünya ödülü sunmasa da, insanların keyifli vakit geçirmesini sağlayacak. Oyun, çoğu modern tarayıcı, mobil cihaz, akıllı TV ve akış donanımı dahil olmak üzere etkileşimli Netflix materyalini destekleyen tüm cihazlarda kullanılabilecek. Şirket, Trivia Quest’i bir deney olarak adlandırıyor.

Netflix setinde 1 hafta içinde 2 hırsızlık şoku!

İlerde daha fazla interaktif dizi yayınlayıp yayınlanmayacağı ile ilgili net bir açıklama yapmayan şirket muhtemelen gelen ilgiye göre net bir karara varacaktır. Siz Netflix’in bu adımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce bu girişimi devam ettirmeli mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz