Netflix setinde 1 hafta içinde 2 hırsızlık şoku!

0
213 Okunma

Netflix’in popüler dizileri olan “The Crown” ve “Lupin” dizi setlerinde akıl almaz hırsızlık olayları yaşandı. Yaklaşık olarak iki sette çalınan cihazların fiyatı 550 bin dolar. Oyuncular ve çalışanların ise güvende oldukları açıklandı.

Netflix’te Pera Palas’ta Gece Yarısı ne zaman çıkacak?

Netflix setinde hayranları üzen hırsızlık olayında yaralanan yok

Netflix, iki gün içinde iki büyük set soygununa kurban gitti. 24 Şubat’ta, hırsızların The Crown’un üretimi için kullanılan araçlara girmeleri üzerine 200 bin dolar değerinde antika malzeme çalındı.  Ve sadece bir gün sonra, yüzü maskeli olan hırsız Lupin filminin setine girdi. Yaklaşık olarak 300 bin dolar değerinde eşya çalınan hırsızların kimliğiyle ilgili henüz bir gelişme yok.

Lupin soygunu Paris’in kuzeybatısındaki Nanterre banliyösünde gerçekleşti. Hırsızların ekipmanlarla birlikte havan topu tarzı havai fişekler attıkları bildiriliyor. Netflix yaptığı açıklamada, “”Oyuncularımız ve mürettebatımız güvende ve herhangi bir yaralanma olmadı. Nanterre yetkilileri soruşturma başlattı.” dedi.

Popüler çevrimiçi dizi ve film uygulaması olan Netflix’in popüler dizisi olan The Crown’da gerçekleşen soygunda, set araçlarının camları kırılarak değerli antika eşyalar çalındı. 5. sezonu hayranlar tarafından merakla beklenen dizinin, hırsızlık olayında çok fazla antika eşya çalındı. Çalınan eşyalar arasında Faberge yumurtasının replikası, şamdanlar, William IV grandfather saati gibi değerli eşyalar var.

Dizinin set direktörü yaptığı açıklamada “Çalınan ürünler Birleşik Krallık film sektörü için önemli aksesuarlar. Çoğu eşyanın durumu ise iyi değil. Satınca çok yüksek meblağlar kazanılmaz” dedi. Yaşanan bu iki kötü olaya rağmen iki dizininde çekimleri ertelenmedi.

Hırsızlık şoku yaşayan Netflix dizilerinin yeni sezonları ne zaman?

2. Elizabeth’in saltanatını anlatan dizinin 4. sezonu 2020 Kasım ayında yayınlandı. Lady Diana ve Margaret Thatcher gibi önemli tarihi kişilere de dizide yer verildi. Dizinin 5. sezonu 2022 yılı Kasım ayında yayınlanacak.  Fransa yapımı olan Netflix dizisi Lupin ise kılık değiştirme ustası olan Arsene Lupin’i konu alıyor. Merakla beklenen ve hırsızlık olayı yaşayan dizinin yeni sezonu bu yıl seyircilerle buluşacak.

Peki ya yaşanan bu korkunç hırsızlık olayı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi forum hesaplarımızda bekliyoruz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz