Squid Game hayranları müjde: 2. Sezon geliyor

0
226 Okunma
Squid Game

Çıktığı günden itibaren kısa sürede tüm dünyada popüler hale gelen Squid Game dizisinin yönetmeninden sevindirici açıklama geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip dizinin ikinci sezonu geliyor.

Squid Game ikinci sezon geliyor!

Squid Game

Yabancı dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, dizinin hayranlarına müjdeli bir açıklama yaptı. Bir röportajda “Gerçekten ikinci bir sezon olacağını söyleyebilirim” ifadelerini kullanan yönetmen, yeni sezon ile ilgili herhangi bir ayrıntı vermedi. Fakat dizide büyük hayran kitlesine sahip Seong Gi-Hun’un geri döneceğine söz verdi. Yönetmen ayrıca şu ifadelerde bulundu;

“İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla talep ve çok fazla sevgi var. Bu yüzden neredeyse bize başka seçenek bırakmadığınızı hissediyorum! Ama gerçekten ikinci bir sezon olacağını söyleyebilirim. Şu an kafamda. Şu anda planlama sürecindeyim. Ama bunun ne zaman ve nasıl olacağını söylemek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sana söz veriyorum: Gi-Hun geri dönecek ve dünya için bir şeyler yapacak.”

10 yıl bekleyişin ardından büyük bir patlama ile yayına giren dizi, oyun haline gelebilir haberleriyle de büyük ses getirmişti. Henüz bunun heyecanı bitmeden gelen ikinci sezon haberi hayranlarını sevindirdi. Çekim sırasında oldukça büyük bir maliyete sebep olan dizi 21,4 milyon dolarlık masraf çıkardı. Dizinin geliri ise bazı hesaplamalara göre 900 milyon doların üzerinde.

Squid Game dizisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz