Netflix ilk sanal etkinliğini düzenliyor

0
295 Okunma

Dünyanın en büyük video içerik platformu Netflix, ilk sanal etkinliğini gerçekleştireceğini duyurdu. Hayranları bir araya getirmek amacıyla hazırlanan bu etkinliğin adı ise “Geeked Week“.

Etkinliğe katılım ücretsiz olacak

7-11 Haziran tarihleri arasında sanal olarak gerçekleşecek etkinliğe katılım ücretsiz olacak. Beş gün sürecek olan Geeked Week’te seyircileri; özel haberler, yeni fragmanlar, canlı sanat performansları ve favori yıldızların kısa ziyaretleri bekliyor.

Netflix’in “İlk “Geeked Week” Etkinliği, Hayranları Yeni Zirvelere Taşıyacak” başlığıyla yayınladığı etkinliğin resmi duyurusu ise şu şekilde:

“Heyecan verici bir duyuruya hazır mısınız?

Netflix yıllardır Stranger Things, Castlevania ve The Old Guard gibi dizi ve filmler sayesinde sadık takipçilere ilham verme şansı yakaladı.

Ancak bu hayranlıklar sadece GIF yapmak, lisanslı ürünler satın almak ve bir sonraki büyük sürpriz hakkında fikir yürütmekten ibaret değildir. Hayran grupları dünyanın farklı yerlerinden aynı heyecanı paylaşan insanları, karakterlere ve öykülere duydukları ortak tutku aracılığıyla bir araya getirir.

Netflix’in türe özel eğlence merkezi Netflix Geeked, bu toplulukları öne çıkarmak ve onları bir araya getirmek için Geeked Week etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor.

7-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ilk Geeked Week’te hayranları özel haberler, yeni fragmanlar, canlı sanat performansları, favori yıldızların kısa ziyaretleri ve çok daha fazlası bekliyor. En sevdiğiniz Netflix dizi ve filmleri hakkında her türlü bilgiyi bulabileceğiniz beş günlük etkinlik tamamen sanal olacak. Böylece bu ücretsiz etkinliğe istediğiniz zaman, istediğiniz yerden katılabileceksiniz.

Önümüzdeki haftalarda etkinliği nasıl ve ne zaman izleyebileceğinize dair daha fazla bilgi paylaşacağız. Bu nedenle GeekedWeek.com’a bir yer işareti ekleyerek ayrıntılar için bizi izlemeye devam edin. Beklerken cihazlarınızı şarj edin, en iyi kostümünüzün tozunu alın ve hayranlığınızın keyfini doyasıya çıkarmaya hazırlanın.”

La Casa De Papel’in 5. sezon yayın tarihi belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz