Netflix’in Türkiye’deki güncel abone sayısı açıklandı

0
320 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, yüzlerce çeşit içeriği kullanıcılarıyla buluşturuyor. Her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkmaya çıkan platformun Türkiye’deki güncel abone sayısı açıklandı. İşte detaylar…

Türkiye’deki abone sayısı ikiye katlandı

2020 yılında 1,7 milyon abonesi bulunan Netflix Türkiye, bu sayıyı bir yılda ikiye katladı. Açıklanan bilgilere göre platformun Türkiye’de güncel olarak 3,5 milyon abonesi bulunmakta.

netflix-in-turkiye-deki-guncel-abone-sayisi-aciklandi-1

Bazı kişiler bu sayının yıl sonunda 4 milyonu bulacağını öngörüyor. Ancak bu yaz Türkiye’de yayın hayatına başlayacak Disney Plus‘ın bu seyri değiştireceğini düşünenler de var. Netflix’in Türkiye orijinal içerik direktörü Pelin Dıştaş, “Daha fazla insanın hayatlarının hikayelerimize yansıdığını görmesini sağlamak istiyoruz” diyor. “Türk üyelerimizden ve sektörden aldığımız geri bildirimlere dayanarak, bu gösterilerin izleyicileri önyargıları kırmanın ve birbirlerini anlamanın sevincini ve güzelliğini benimsemeye teşvik ederek yerel hikaye anlatımı yaklaşımına yenilik getirdiğini söylemek doğru olur” sözlerini ekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz