Bluetooth hoparlör almadan önce nelere dikkat etmeliyiz?

0
183 Okunma

Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen Bluetooth hoparlörler en sevdiğimiz müzikleri istediğimiz zaman, istediğimiz yerde dinlememize olanak sağlıyor. Piyasada birçok modeli ve markasının yer aldığı Bluetooth hoparlörü satın almadan önce nelere dikkat etmeliyiz? Sizler için yanıtladık.

Taşınabilirlik

Bluetooth hoparlörlerin çoğu taşınabilir. Ancak bazıları boyut, ağırlık, şekil ve taşıma özellikleri bakımından büyük farklılıklar gösterir. Kimisi sırt çantaya sığarken kimisi daha büyük boyutlarda olabiliyor. Bu nedenle sizin ihtiyacınıza göre bir hoparlör tercih etmeniz sağlıklı olacaktır.

Dayanıklılık

Sürekli çantanızda taşıyacağınız hoparlörün dayanıklılığına dikkat etmeniz gerekir. Fiziksel bir hasar görmeye yatkın olan bu cihazın su geçirmez olması da sizin için artı bir özellik olacaktır. Ayrıca bazı Bluetooth hoparlörler sıcağa, soğuğa, kire ve neme maruz kalabilecekleri dış mekanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu, sağlam tasarımın bir zorunluluk olduğu anlamına gelir.

bluetooth-hoparlor-almadan-once-nelere-dikkat-etmeliyiz-1

Ses kalitesi

 Hoparlörünüzün sesi bozulma veya aşırı gürültü olmadan doğru bir şekilde ürettiğinden ve gittiğiniz her yerde net bir şekilde duyulacak kadar yüksek olduğundan emin olmanız gerekir.

Pil ömrü

Pil ömrü, özellikle ev dışındaysanız ve bir güç kaynağına erişiminiz olmayacaksa, dikkate alınması gereken bir diğer önemli faktördür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz