Netflix mobil kullanıcılarına müjde! beklenen özellik geliyor

0
119 Okunma
netflix

Dijital içerik platformu Netflix, televizyon ve bilgisayarlar kadar mobil cihazlarda da kullanılıyor. Bir süre önce televizyonlar için gelen “Bir şey oynat” özelliği Android cihazlar için test edilmeye başladı.

Netflix mobil uygulamasına yeni özellik geliyor

netflix

Pandemi nedeniyle popülaritesi artan dijital içerik platformları birbirleriyle adeta yarış içerisinde. Amazon Prime, HBO ve Hulu gibi platformlardan bir adım önde olmak isteyen Netflix; televizyon uygulamasının yanı sıra mobil uygulamasını da geliştiremeye devam ediyor. İçerik seçerken zorlanan kullanıcılar için geçmiş verilerinden yararlanarak “Bir şeyler oynat” özelliği kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılandı. Bu özellik artık mobil cihazlara da gelecek. İlk olarak Android kullanıcılarının deneyimleyeceği bu özellik için test aşaması başladı. Henüz belli bir sayıda kullanıma sürülen özellik ile ilgili şirket; hem yetişkin hem de çocuk profillerinde butonları aktifleştirdiğini bildirdi.

Netflix Türkiye’den büyük adım!

Neredeyse herkesin evinde kullanılan dijital platform, bu yıl bir çok yeni içerik ile kendisini sürekli güncel tutuyor. Sizde yeni dizi ve filmleri takip etmekten hoşlanıyorsanız; Netflix Haziran ayı içerik listesine buradan göz atabilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz