Twitter Blue için test süreci başladı

0
218 Okunma
twitter blue

Sosyal medya platformları arasında gelir kaynakları oldukça kısıtlı olan Twitter; uzun bir süredir ücretli abonelik sistemi üzerinde çalışıyordu. . Çalışmalar neticesinde ortaya çıkan Twitter Blue ücretli abonelik servisi için test aşamasına başladı.

Twitter Blue ile hangi özellikler gelecek?

Twitter Blue 1

Ücretli abonelik olan bu yeni sistem beraberinde bir dizi yeni özellik getiriyor. Jane Manchun Wong düz attığı bir tweet ile yeni servis hakkında bazı detaylara yer verdi. Tweete göre servisin ücreti 3 dolar. Ayrıca yayınlanan görüntülerde Twitter Blue App Store’da uygulama içi satın alma olarak görünüyor.

Wong’un tweetinde görüntülere ek olarak şu ifadeler yer alıyor; “Sanırım test için ödeme yapan ilk Twitter Blue müşterisi ben oldum.” Yeni hizmet beraberinde renk temaları, özel uygulama simgeleri ve okuyucu modu getiriyor. Jane Manchun Wong henüz sürecin tamamlanmadığını ve kademeli bir ödeme süreci olacağını tahmin ediyor. Twitter sistem hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Fakat kademeli bir ödeme sistemi olursa fiyatlandırmaya göre çeşitli özellikler aktifleşecek. Bu kapsamda gelmesi beklenen diğer özellikler; Koleksiyonlar, göndermeyi geri al gibi seçenekler olacak.

Netflix mobil kullanıcılarına müjde! beklenen özellik geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz