Netflix’te Pera Palas’ta Gece Yarısı ne zaman çıkacak?

0
685 Okunma

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı Netfix Türk yapımı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncuları kim? Hangi dönemi anlatıyor? İşte detayları…

Netflix popüler Marvel dizilerini platformdan kaldırdı

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin detayları

Netflix’te Türk yapımları her geçen gün daha da fazla seviliyor. Hazal Kaya‘nın da başrolünde yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin fragmanın da çıkmasıyla birlikte 3 Mart’ta yayınlanacağı duyuruldu. Başrolde Kaya’ya,  Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer eşlik ediyor. Gazeteci Esra’nın tarihi Pera Palas Oteli ile ilgili bir araştırma yaparken geçmişe dönmesini konu alıyor.

1919 yılında Mustafa Kemal Atatürk‘e düzenlenen bir komployu konu alan dizi, geçtiğimiz ay sosyal medyada büyük tepki topladı. Oyuncu kadrosuna Clare Louise Frost, Engin Hepileri, Yasemin Szawloski, James Chalmers ve Jordan J Gallagher gibi başarılı isimlerde eşlik ediyor. Elif Usman’ın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Emre Şahin var.

Pera Palas’ta Gece Yarısı | Resmi Fragman | Netflix – YouTube

19. yüzyılın sonlarından bugüne dek Mustafa Kemal Atatürk, Agatha Christie, Alfred Hithcock, 2. Kraliçe Elizabeteh gibi önemli isimlere ev sahipliği yapan otel İstanbullu Levanten Alexandre Vallaury tarafından tasarlandı. Türkiye’nin Avrupa standartlarındaki ilk oteli olan Pera Palas 1895 yılında hizmete açıldı.

Güzel bir tarihi konu alan dizinin fragmanı ise Netflix’in resmi hesaplarından yayınlandı. Dönem kostümleriyle de adından çok sık söz ettirecek dizi 3 Mart itibariyle Netflix Türkiye’de yayında olacak. Sizler Pera Palas’ta Gece Yarısı hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi forum sayfamızda bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz