Twitter, kullanıcıları sevindirecek yeni özellik üzerinde çalışıyor

0
153 Okunma

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Jane Manchun Wong tarafından yayınlanan bir ekran görüntüsüne göre, Twitter bir podcast sekmesi için hazırlıklara başlamış.

Twitter yakında bir podcast seçeneğine sahip olabilir

Jane Manchun Wong tarafından yayınlanan görüntüde Twitter uygulamasının alt gezinme çubuğunda, “Podcast’ler” etiketli bir sayfaya bağlanıyor ve bir mikrofon simgesini gösteriyor. Son zamanlarda Podcast’in yaygınlaşması Twitter’ın bu adımı atmasına neden olmuş olabilir.

Twitter, ilk olarak 2020’de Spaces’ın piyasaya sürülmesiyle sesli etkileşimlere giriş yaptı ve sosyal podcast platformu Breaker‘ı satın alarak ortamı daha da derinleştirdi. Spaces, kısa süre önce herkesin sohbet odaları oluşturmasına ve tüm mobil kullanıcıların görüşmeleri kaydetmesine olanak tanıyan platform için uzun süredir devam eden bir deney oldu.

Sohbet Odaları zaten podcast’lere benzer, ancak yalnızca 30 gün süren geçici alanlardır. Twitter podcast işlevi Spotify veya Apple Podcast’ler gibi bir şeyse, kullanıcılar canlı bir Spaces yayınını izlemek veya zaman dolmadan kayıtları dinlemek için aceleye getirilmek yerine, boş zamanlarında podcast’leri seçip dinleyebilecekler.

iOS’taki en iyi podcast uygulamaları

Ancak şunu belirtelim ki söz konusu özellik şu anda test aşamasında. Bu nedenle kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz net değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz