Samsung yeni etkinliğini duyurdu; “Awesome Galaxy A”

0
425 Okunma

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, “Awesome Galaxy A” adını verdiği yeni etkinliğini duyurdu. İşte 17 Mart tarihinde gerçekleşecek etkinliğin detayları…

Tanıtılması beklenen ürünler

Samsung, 17 Mart 2022′de saat TSİ 17.00’de yapılacak Muhteşem Galaxy A etkinliği için basın davetiyeleri gönderdi. Bu, Samsung YouTube kanalı üzerinden yayınlanan çevrimiçi bir etkinlik olacak. Etkinlikte; Samsung Galaxy A73 5G, Galaxy A53 5G, Galaxy A33 5G ve Galaxy A23 5G telefonların tanıtılması bekleniyor. Tüm bu A serisi Samsung telefonlar muhtemelen 5G özellikli olacak.

samsung-yeni-etkinligini-duyurdu-awesome-galaxy-a-1

Samsung Pazartesi günü yayınladığı bir davet mektubunda; “Galaxy A serisi, Samsung Electronics’in en popüler akıllı telefon kategorisidir ve insanlara yaratma, bağlantı kurma ve gelişme gücü veren Galaxy yeniliklerinin demokratikleşmesine öncülük eder.”
“Samsung, bu yıl A serisi için etkili Galaxy yeniliklerini daha da ileriye taşıyor. Muhteşem yeni Galaxy A serisi cihazlar, insanların bir akıllı telefondan beklediği tam dolu deneyimi sağlamak için tasarlandı.” cümlelerine yer verdi.

Samsung, yeni cihazlar hakkında resmi bir açıklama yapmamasına rağmen, teknoloji analistleri, şirketin Apple’ın yeni orta sınıf iPhone SE3‘ü ile rekabet edebilmek için birinci sınıf telefonlarla karşılaştırılabilir işlevlerle, ancak daha uygun fiyatlarla beş yeni Galaxy A cihazını piyasaya süreceğini tahmin ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz