Netflix’te izleyebileceğiniz ağız sulandıran yemek programları

0
397 Okunma

Yeni bir tarif öğrenmek ya da sadece güzel bir yemeğe bakma havasında mısınız? Hazırladığımız bu içerik tam size göre. İşte Netflix’te izleyebileceğiniz ağız sulandıran yemek programları

Tatlı Telaş

netflix-te-izleyebileceginiz-agiz-sulandiran-yemek-programlari-1

Netflix’te izleyebileceğiniz ağız sulandıran yemek programları listemizin ilk sırasında yer alan yapımda pastaneciler yarışmakta. Tatlı sevenlerin çok hoşuna gidecek Tatlı Telaş yarışmasının şu anda Netflix’te 3 sezonu bulunuyor.

Crazy Delicious

netflix-te-izleyebileceginiz-agiz-sulandiran-yemek-programlari-2

Adının hakkını veren program Crazy Delicious, hem lezzetli hem de görseli mükemmel yiyeceklere ev sahipliği yapıyor. Üç aşçıya en iyi ziyafeti yaratmak için yarışılan programın çekildiği set tamamen yenilebilir eşyalarla dolu olmasıyla dikkat çekiyor.

The American Barbecue Showdown

netflix-te-izleyebileceginiz-agiz-sulandiran-yemek-programlari-3

Barbekü sevenlerin hoşuna gidecek yemek programı The American Barbecue Showdown‘da aşçılar  Amerika’nın Barbekü Şampiyonu unvanını almak için kapışıyor.

The Big Family Cooking Showdown

Senaryosuz dizi olan The Big Family Cooking Showdown‘da 16 aile, Britanya’nın “en iyi yemek yapan ailesi” olabilmek için yarışıyor. Lezzetli görüntülerin ortaya çıktığı bu yarışma izleyenlere oldukça keyifli dakikalar yaşatıyor.

Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi 5 yemek belgeseli

Çıtır Çıtır Kızartmalar

Netflix’te izleyebileceğiniz ağız sulandıran yemek programları listemizin son sırasında yer alan program Fresh Fried and Crispy‘de gurme Daym Drops en iyi ve en yeni kızartmaları bulmak için Amerika’nın popüler yerlerini geziyor. Bu en’leri seyircileri ile buluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz