Netflix’te yayınlanacak yeni Türk yapımları neler?

0
636 Okunma

Ücretli aboneliği dayalı video akış hizmeti Netflix, ülkemiz için kuşkusuz vazgeçilmez platformlardan biri. Türkiye pazarında gün geçtikçe etkinliğini arttıran dijital yayın devi, önümüzdeki günler için yayına girecek Türk yapımları duyurdu. Düzenlediği online toplantı ile basın buluşması gerçekleştiren şirket böylece yeni Türk yapımlarını tanıtmış oldu. Peki Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar neler? Detayları haberimizde.

Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar

Mücadele Çıkmazı (Film):

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Filmde kağıt toplayan bir genci canlandıran Mehmet karakteri, bir akşam iş dönüşü 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk ile karşılaşır. Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da Ali ile ayrılmaz bir ikili olacaklardır. Film, 15 Mart 2021’de Netflix’te yayınlanacak.

Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar

9 Kere Leyla (Film):

9 Kere Leyla filminin, yönetmen koltuğunda ve senaryo ekibinde Ezel Akay yer alıyor. Başrollerini Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy paylaşıyor. Komedi türünde olan filmin konusuna gelecek olursak Adem, metresi Nergis için Leyla ile 20 yıllık evliliğini bitirmeye karar verir. Ancak Leyla’dan doğal bir yolla kurtulması neredeyse imkansızdır. Diğer yandan bu duruma bir çözüm bulamazsa, yasak aşkı Nergis, çok yakında parmaklarının arasından kayıp gidecektir. 9 Kere Leyla, 4 Aralık 2020 tarihinde Netflix”te yayınlanacak.
Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar
Fatma (Dizi):
Senaryosunu Özgür Önürme’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Özer Feyzioğlu’nun oturduğu psikolojik drama mini dizisi Fatma’nın oyuncu kadrosunda Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimler yer alıyor. Dizi, sıradan bir temizlikçi olan Fatma’nın, kayıp kocası Zafer’i ararken beklenmedik bir cinayet işlemesi ve bu olay ile kendisinden hiç şüphe edilmeyen görünmez bir katile dönüşmesini anlatıyor. Fatma’nın 2021’de yayınlanması planlanıyor.
Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar

50m2 (Dizi):

Dizinin yönetmen koltuğunda Burak Aksak ve Selçuk Aydemir ikilisi oturuyor. Oyuncu kadrosu Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Kürşat Alnıaçık, Tolga Tekin, Özgür Emre Yıldırım, Murat Kılıç, Gaye Gürsel, Yiğit Kirazcı, Tuğçe Karabacak, Cansu Dağdelen ve Tuncay Beyazıt’den oluşuyor.

Dizinin konusu şu şekilde: Dizi de Gölge karakteri kendisini büyüten Servet Nadir’in kirli işlerini yapmaktadır. Çocukluğuna dair hiçbir şey hatırlamayan Gölge, kendisini geçmişe bağlayan fotoğrafın peşinde koşmaktadır. Fotoğraftakilerin kim olduğunu araştırdıkça aslında bir yalanın içinde yaşadığını anlar. Servet Nadir’in sırlarıyla beraber kaçan Gölge, Güzelce Mahallesindeki 50 metrekarelik terzi dükkanına sığınır. Mahalleli onu ölen terzi Adil’in oğlu Adem zanneder. Karanlık geçmişinin köşeye sıkıştırdığı Gölge’nin gidecek başka bir yeri yoktur ve yeni kimliğiyle 50 metrekarelik terzi dükkanında yaşamaya başlar. Ne kadar zorlu olsa da mahalle Gölge’yi, Gölge de mahalleyi değiştirecektir. Dizinin yayın tarihi ise 27 Ocak 2021.

Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar

Azizler (Film)

Yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler’in oturduğu filmin, senaryosunu Berkun Oya üsteleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Fatih Artman, İrem Sak, Öner Erkan, Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar ve İlker Aksum gibi ünlü isimler bulunuyor.

Azizler’in konusu ise şu şekilde: Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder. Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Dizinin yayın tarihi ise 8 Ocak 2021.

Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar bu şekilde. Sizde en çok merak uyandıran yapım hangisi oldu? Yorumlarda buluşalım.

Netflix’te yayınlanacak yeni yapımlar

 

 

WhatsApp Web üzerinden arama yapılabilecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz