Netflix Türkiye ağustos ayı ajandası belli oldu

0
261 Okunma

Popüler dizi ve film izleme platformu olan Netflix’in Ağustos ayında yayımlanacak içerikleri belli oldu. Bu kapsamda tatilini evde geçirenler için pek çok yeni içerik geliyor diyebiliriz. Netflix Türkiye’de ağustos ayı içerikleri belli oldu işte ağustos ayı içerik listesi:

Netflix Türkiye’de ağustos ayı için hangi içerikler yayımlanacak?

Netflix ağustos ayında da yeni film, dizi ve belgesel türündeki içeriklerini izleyici karşısına çıkartmaya devam ediyor. Yaz mevsiminin son ayında en dikkat çekici yapım şüphesiz ünlü yönetmen David Fincher’ın da yer aldığı ve platformun sevilen dizisi “Mindhunter” olacak gibi duruyor. Suç dizisi, yeni sezonunda Amerika tarihinin en tüyler ürpertici olaylarından biri olan Atlanta Çocuk Cinayetleri’ni takip edecek olmasının yanında pek çok yeni gizemin çözülmesine sahne olacak.

Netflix Ağustos 2020 için orijinal yapımlarının yanında bir de farklı yapımları da ekliyor. Unutulmaz filmleri de kütüphaneye ekleyen popüler platformda, 1 Ağustos itibarıyla Yüzüklerin Efendisi serisi, Yeşil Yol, Ucuz Roman ve Otel Transilvanya 2 gibi çok sevilen popüler filmler yer alacak.

Netflix Turkiye-de agustos ayı

Netflix’e Ağustos 2020 listesi

Netflix dizileri:

The Rain: 3. Sezon (6 Ağustos)

High Seas: 3. Sezon (7 Ağustos)

Dirty John: Betty Broderick (14 Ağustos)

Stranger: 2. Sezon (15 Ağustos)

Hoops (21 Ağustos)

Lucifer: 5. Sezon (21 Ağustos)

Netflix filmleri:

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Rahip’e Karşı (5 Ağustos)

Project (14 Ağustos)

Sürprizli Gece (21 Ağustos)

Netflix’in yeni dizisi: White Lines

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz