Netflix Türkiye ofisinde çalışmak ister misiniz?

0
291 Okunma
Netflix iş ilanı

2021’in ikinci yarısında faaliyete geçecek olan Netflix Türkiye ofisi için iş alanları yayınladı. İstanbul merkezli bu ofiste, Netflix Türkiye ekibi yer alacak. Kendi web sitesi üzerinden yayınladığı iş ilanlarında; Post Prodüksiyon Koordinatörü ve Fiziksel Üretim Koordinatörü pozisyonu yer alıyor. İlanlardan anlaşıldığı üzere şirket Türkçe orijinal içeriklerinin üretilme aşamasında görev alacak yeni çalışanlar arıyor.

Netflix Türkiye iş ilanları

Pozisyonlar ile ilgili detaylar resmi web sitesinde yer alıyor. Pozisyon gerekliliklerinden kısaca bahsedecek olursak ilk olarak Post Prodüksiyon Koordinatörü; Türkçe orijinal içerikleri de dahil olmak üzere çok çeşitli projelerini denetlemekten sorumlu olacak. Prodüksiyon aşaması boyunca ihtiyaç duyulan envanter ve yazılımların derli toplu yönetilmesini sağlayacak. Kısaca bahsedilen bu iş için; ses, fotoğraf, görsel ve işitsel materyaller, özel donanım ve yazılımları koordine edilmesi bekleniyor.

Tek oturuşta bitirebileceğiniz 4 Netflix dizisi

İkinci pozisyonumuz Fiziksel Üretim Koordinatörlüğü. Bu pozisyon Yerel Dilde Orijinal İçerik Üretim Yönetimi ekibine bağlı olacak. Adından da anlaşıldığı gibi Netflix Türkiye orijinal içeriklerinin üretiminde etkili olacak. Üretim aşamasında gerekli olan her türlü ekipmanların organizasyonları ilgili pozisyon tarafından sağlanacak. Bu alanla ilgili Netflix’in bir açıklaması var;

“Bu pozisyon, ön prodüksiyondan arşivleme ve paketlemeye kadar dahili araçları kullanarak çok sayıda orijinal şov ile hayati öneme sahip prodüksiyon bilgilerini ve iş akışlarını organize edecek ve Netflix’teki işlevler arası ekiplerimizle yakın bir şekilde çalışacaktır.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz