Netflix Türkiye’de Şubat ayında neler izleyeceğiz?

0
195 Okunma
netflix-turkiyede-subat-ayinda-neler-izleyecegiz-2

Netflix Türkiye ülkemizde günden güne daha çok popülerleşmeye ve daha çok tercih edilmeye devam ediyor. Netflix Türkiye’de Şubat 2020 ayında yayın hayatına girecek yeni yapımları, yeni sezonları bu yazımızda sizler için derledik.

netflix-turkiyede-subat-ayinda-neler-izleyecegiz-1

Üreticiliği konusunda alanında rakip tanımayan Netflix’te, Şubat ayında hangi yapımları izleyebileceğiz? İşte Şubat ayında Türkiye’de yayınlanacak olan Netflix Şubat 2020 takvimi!

Netflix Türkiye’de Şubat ayında yayına girecek diziler

Locke & Key (07/02/2020)

Babaları öldürülen üç kardeş, gerçekliği değiştiren anahtarlarla dolu bir eve taşınır. Joe Hill ve Gabriel Rodríguez’in çizgi romanından uyarlandı.

Narcos: Mexico: 2. Sezon (13/02/2020)

DEA’e karşı yaptığı eylemlerin sonuçlarına ve ABD’ye göğüs germek zorunda olan Félix, örgüt içindeki sorunlarla da karşı karşıyadır.

Las chicas del cable: Final Sezonu: 1. Kısım (14/01/2020)

Lidia, İspanya’ya geri döner ve yakın arkadaşlarının yardımıyla kızını bulmaya çalışır. Arkadaş grubunun tamamı ise iç savaşın sonuçlarıyla uğraşır.

Altered Carbon: 2. Sezon (17/02/2020)

Takeshi Kovacs yeni bir bedenle Harlan’ın Dünyası’na geldiğinde savaş hâlinde bir gezegen ve gölgelerde gizlenen, uzun süre önce kaybettiği aşkını bulur.

Better Call Saul: 5. Sezon (24/02/2020)

“Breaking Bad”in öncesinde geçen ve ufak çaplı avukat Jimmy McGill’in ahlak yoksunu Saul Goodman’a dönüşümünü anlatan dizi, 5. sezonuyla geri dönüyor.

Formula 1: Drive to Survive: 2. Sezon (28/02/2020)

Formula 1’in kıyasıya rekabetle dolu 2. sezonunda da pilotlar, yöneticiler ve takım sahipleri hayatı hem pistte hem de pist dışında hızlı yaşıyor.

Love is Blind (13/02/2020)

Duygusal bağ, fiziksel çekime üstün gelebilir mi? Bir grup bekâr, birbirlerinin yüzünü hiç görmeden bir eş bulup âşık olmaya çalışıyor.

Van Helsing: 4.Sezon (08/02/2020)

Vanessa Van Helsing komadan uyandığında, vampirlerin dünyayı ele geçirdiğini ve insanlığın kaderinin onun elinde olduğunu öğrenir.

Oppo akıllı saat geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz