Netflix Türkiye Temmuz ayı içerikleri belli oldu

0
442 Okunma

Dünyanın en çok tercih edilen popüler çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, Temmuz ayında yayınlayacağı içerikleri açıkladı. İşte yayınlanacak yeni dizi ve filmler:

Temmuz ayı Netflix içerik listesi

Atypical 4. Sezon

netflix-turkiye-temmuz-ayi-icerikleri-belli-oldu-1

Otizmli bir gencin hikayesini anlatan Atypical, son sezonu ile 9 Temmuz tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

Korku Sokağı Üçlemesi

Netflix ay boyunca farklı günlerde üç korku filmiyle karşımıza çıkacak. Üç ayrı film sırayla 2, 9 ve 16 Temmuz’da yayınlanacak.

Geçen Yaz

netflix-turkiye-temmuz-ayi-icerikleri-belli-oldu-1-2

Netflix 9 Temmuz’da yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan’ın oturduğu, başrollerinde Ece Çeşmioğlu ve Fatih Şahin’in yer aldığı yerli r romantik yaz filmi Geçen Yaz’ı izleyici ile buluşturacak.

Never Have I Ever 2. Sezon

Temmuz ayında yayınlanacak bir diğer yapım ise Never Have I Ever. 2. sezonu ile izleyici karşısına çıkacak dizi ergenlikten yetişkinliğe geçen genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor

21 Temmuz tarihinde yayınlanacak animasyon filmi Trol Avcıları, 3 Altında ve Büyücüler’in kahramanları, Dünya’yı ele geçirip ilk hâline döndürmek isteyen karanlık bir düşmanla savaşmak için güçlerini birleştiriyor.

Sky Rojo 2. Sezon

İlk sezonu büyük beğeni toplayan Sky Rojo’nun ikinci sezonu 23 Temmuz’da yayınlanacak. La Casa de Papel’in yaratıcılarının kaleminden çıkan dizi geçmişte yaşadığı sorunların izlerini hisseden 3 kadının hikayesini konu ediniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz