TikTok’un popülerliğini arttıran 5 trend

0
356 Okunma

En büyük sosyal medya platformlarından biri olan TikTok‘un popülaritesi yıldan yıla artıyor. Bu artışın platformda sürekli yenilenen trendlerden kaynaklı olduğu düşünülmekte. Bu içeriğimizde sizler için TikTok’un popülerliğini arttıran 5 trendi listeledik.

TikTok kahvesi

2020’nin başlarında, hepimiz ilk karantina sürecini yaşarken, dalgona kahvesi olarak bilinen bir çırpılmış kahve içeceği TikTok’u kasıp kavurdu. O zamandan beri, uygulamadaki kahve tüketimi deneyimi değişti ve tam bir kahve inceleme merkezi haline geldi.

Viral danslar

TikTok’un popülerliğini arttıran en büyük etkenlerden biri viral danslar. TikTok fenomeni Charli D’Amelio ve Addison Rae‘nin öncü olduğu dans akımları özellikle “Renegade”, “Savage Love” ve “Cannibal” dünyayı kasıp kavurdu. 7’den 70’e herkes bu trendleri deneyerek videolar paylaştı.

Makyaj videoları

TikTok’ta paylaşılan makyaj videoları şu ana kadar popülerliğini koruyor. Özellikle de makyaj ile yaratıcılığını sergileyen kullanıcıların videoları yüzbinlerce beğeni alıyor.

Replik canlandırma videoları

Komik görülen dizi ya da filmlerin replikleri TikTok‘un popülerliğini arttıran trendler arasında. Bu replikleri canlandırılan kişiler eğlenceli videolar ortaya çıkmaktadır.

TikTok yeni aracı Jump’ı kullanıma sundu

I’m just a kid akımı

tiktok-un-populerligini-arttiran-5-trend-5

I’m Just a Kid şarkısı eşliğinde çocukluk fotoğrafını yeniden canlandıran kişilerin oluşturduğu bu videolar dünyada viral oldu. TikTok’ta başlayan akım sosyal medya platformunun popülerliğini arttıran trendlerden biri oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz