Moda severlerin takip edebileceği 5 Instagram hesabı

0
957 Okunma
moda-severlerin-takip-edebilecegi-5-instagram-hesabi

Eskiden modayı dergilerden takip ediyorduk. Teknoloji her alanda hayatımızı değiştirdiği gibi moda takibini de değiştirdi. Özellikle sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, bu yolda takibi kolaylaştıran en başarılı uygulamalardan biri oldu. Instagram sayesinde trendlerden daha kısa sürede haberdar oluyor, dünyaca ünlü moda sayfalarına daha kolay ulaşabiliyoruz.

Bu içeriğimizde moda severlerin takip edebileceği 5 Instagram hesabını listeledik.

American Style

moda-severlerin-takip-edebilecegi-5-instagram-hesabi-2

Moda severlerin takip edebileceği 5 Instagram hesabından biri olan American Style; adından da anlaşıldığı üzere Amerika’nın trendlerini, yeni moda trendlerini takipçileriyle paylaşıyor. Sayfanın 8,4milyon takipçisi bulunuyor.

La Parisienne Stylée

moda-severlerin-takip-edebilecegi-5-instagram-hesabi-3

Fransa’nın moda kültürünü, giyim tarzını yakından takip edebileceğiniz bir hesap olan La Parisienne Stylée moda severlerin takip edebileceği hesaplardan biri. Bu sayfanın ise 340bin takipçisi bulunmakta.

Maritsanbul

moda-severlerin-takip-edebilecegi-5-instagram-hesabi-22

Ünlü moda bloggerı Meriç Küçük, Maritsanbul kullanıcı adlı Instagram hesabında takipçileri ile yeni moda trendlerini paylaşıyor. En eski moda bloggerlarından biri olan Küçük’ün 231bin takipçisi var.

Instagram’da en çok takip edilen kadın fenomenler

Zoe Sugg

moda-severlerin-takip-edebilecegi-5-instagram-hesabi-44

Klasik zarafet ve modern tevazu arıyorsanız, moda, güzellik ve yaşam tarzı etkileyicisi Zoe Sugg‘u takip edebilirsiniz. Hayranlarına ilham vermeye kendini adamış çeşitli sosyal medya hesaplarıyla Zoe, sosyal medya moda dünyasında kendisine oldukça isim yaptı. Zoe’nin şu anda 9,2milyon takipçisi bulunuyor.

StilMagazine

moda-severlerin-takip-edebilecegi-5-instagram-hesabi-5

Sezonun trendleri, kombin önerileri, alışveriş ve kozmetik önerilerinde bulunan StilMagazine moda severlerin takip edebileceği hesaplardan biri. Özellikle Türkiye’deki ünlü ve dizi kıyafetlerini bulup paylaşmasıyla popüler olan hesabın şu anda 255bin takipçi takipçisi bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz