Netflix, Türkiye’de ücretsiz deneme hakkını kaldırdı!

0
436 Okunma
netflix-turkiyede-ucretsiz-deneme-hakkini-kaldirdi-3

Netflix an itibariyle Türkiye’de ücretsiz deneme hakkını kaldırdı. Nedeni ise, ülkemizde bu hakkın suistimal edilmesi.

netflix-turkiyede-ucretsiz-deneme-hakkini-kaldirdi-1

Dünyanın en çok tercih edilen popüler çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, dün gece yaptığı duyuru ile ülkemizdeki ücretsiz deneme hakkını kaldırdığını açıkladı. Birbirinden kaliteli ve özgün yapımları ile tüm dünyaya kendini kabul ettiren uygulama, Türkiye için ücretsiz 1 aylık deneme hakkını resmen kaldırdı!

Netflix neden ücretsiz deneme seçeneğini kaldırdı?

Nedeni aslında çok basit. Ülkemizde çoğu insan sırf para vermeden Netflix’ten dizi veya film izlemek için uygulamaya kayıt olurken yeniden mail hesabı açıyor. Böylelikle hiçbir ödeme yapmadan üyeliğini defalarca yeniliyor. Netflix’te büyük bir ihtimalle bu olayın farkına vardı ve haksızlık olarak düşündüğü için böyle bir çözüm yolu üretti.

Yeni seçenekler neler?

Netflix’e ilk defa üye olurken şöyle seçeneklerle karşılaşabilirsiniz: 1 ay için 41.99 TL olan 4K Özel Plana ya da 29.99 TL olan Standart plana daha düşük bir ücret ödeyerek 1 aylık yükseltme hakkına sahip olabiliyorsunuz. Şunu da belirtmeden geçmeyelim bu haklar rastgele sunuluyor. Karşınıza o an hangisi çıktıysa onu seçerek; ilk 1 ay için 17.99 TL’ye tek cihaz kullanım hakkı ve SD kalitede içerikler yerine aynı anda 2 cihaz + HD kalite içerikler hakkı yada 29.99 TL’ye aynı anda 4 cihaz + 4K kalitede içeriklere ulaşmış oluyorsunuz.

Türkiye’de yaşayan ve uygulamayı kullanmak isteyen kişiler deneme süresini başlatmak için uygulamanın internet sitesine girdiklerinde artık böyle bir alternatifin olmadığını görüyor. Netflix destek sayfasında da konuyla ilgili şu açıklama yer alıyor:

2020 yılının emojisi olacak el emojisi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz