Netflix Türkiye’de bugün yayına girecek olan 2 yeni içerik!

0
578 Okunma
Riga, Latvia - March 25, 2018: Earphones connected to iPad showing Netflix logo on the screen.

Geçtiğimiz hafta Netflix’te yayınlanan “Inventing Anna” en çok izlenen içerikler arasında yerini aldı. Yayınlanan film ile gelişmeler durmak bilmiyor. Ancak bu demek değildir ki Netflix Türkiye’de bu hafta bizi güzel içerikler beklemesin. İşte karşınızda 21 Şubat yani bugün yayına girecek olan içeriklerin listesi!

Çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz 5 Netflix belgeseli

Netflix Türkiye’de 21 şubat itibariyle yayına girecek olan içerikler!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan “Inventing Anna” filmi yayınlandığı günden beri gündemden inmiyor. Anna Sorokin’in gerçek hayatından esinlenilen film ile ilgili bir açıklama ise Sorokin’den geldi. Sorokin, kendisi hakkın yapılmış olan bu diziyi hayatta izleyemeyeceğini belirtti. 4 yıl 12 ay hapis cezasına çarptırılan kadın, New York’un en zengin insanlarını 275 bin dolar dolandırmıştı. Ancak bugün itibariyle yayına çıkacak olan içerikler bu diziyi tahtından indirebilecek mi? İşte karşınızda bugün yayınlanacak olan 2 yeni Netflix içeriği!

  • Emma: Queen of Gambit dizisiyle çok sevilen Anya Taylor Joy, başrolde. Autumn de Wilde’nin yönetmenlik koltuğunda olan film 1800’lü yılları konu alıyor. Eski İngiltere’de iyi niyetli ancak bencil davranan bir kadının arkadaşlarının aşk hayatına karışmasını konu alıyor. Film, Jane Austen’ın kitabından esinlenilmiş.

  • Non mi Uccidere (Ölmeye Hazır Değilim):  2021 yılında İtalya’da gösterime giren film 21 Şubat itibariyle Netflix Türkiye’de sevilen içerikler arasında yerini alacak. Korku ve fantezi türündeki film, aşırı dozdan hayatını yitiren ve sonra dirilen Mirta’nın hayatını konu alıyor. Alacakaranlık filmine benzetilen bu film, gençler arasında en çok merak edilen içerikler arasında. Chiara Palazzolo’nun romanından esinlenen filmin başrolünde Alice Pagani yer alıyor. İtalya’da çekimi gerçekleştirilen film, Vivo Films ve Warnes Bros iş birliğiyle çekildi.

Netflix’te bugün itibariyle yayına girecek olan 2 içerikle ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi bekliyoruz…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz