Netflix, yazarların ve oyuncuların grevi nedeniyle altı filmin vizyona girmesini erteledi

0
112 Okunma

En iyi yayın hizmetlerinden biri olan Netflix, Birleşik Krallık’ta kendi Netflix Orijinallerinden biri olan The Power of the Dog’u kaldırmakla kalmadı, aynı zamanda yazarların ve oyuncuların grevi devam ederken birden fazla küresel yayını 2024’e ertelendi.

Beyond the Spider-Verse” Hollywood grevi nedeniyle ertelendi

Elbette büyük yayınları yeniden planlayan tek stüdyo Netflix değil. Bu haftanın başlarında bildirdiğimiz gibi, Hulu ve Sony de birçok yeni film ve TV şovunun çıkışını erteliyor ve grev devam ederken daha fazlasını bekliyoruz. Grev sadece çekilen film ve dizileri değil, aynı zamanda biten film ve dizilerin yeniden çekimlerini ve tanıtım çalışmalarını da etkiliyor. 

netflix-yazarlarin-ve-oyuncularin-grevi-nedeniyle-alti-filmin-vizyona-girmesini-erteledi-1

The Power of the Dog’un kaldırılması yine de tuhaf. Bu bir Netflix Orijinalidir, ancak 18 Ağustos’ta Birleşik Krallık yayın hizmetinden kaldırılacaktır. Netflix, filmin jeneriğinde filmin BBC Films ve Yeni Zelanda Film Komisyonu dahil olmak üzere birden fazla şirket tarafından yapıldığını iddia etse de, görünüşe göre Netflix Orijinali markalaşma sınırlı bir süre içindi – artık sona ermek üzere olan bir dönem. Ancak filmin kendisine ne olacağı ve bu ay farklı bir hizmette yayın yapıp yapamayacağınız belli değil.

Henüz canlı yayınlamadıysanız, bunu düzeltmek isteyebilirsiniz. Jane Campion’un yönettiği, Kirsten Dunst ve Benedict Cumberbatch’in de yer aldığı oyuncu kadrosuyla güzel ve bazen vahşi bir film. The New Yorker’ın dediği gibi : “Filmin tüm romantik güzelliğinin ortasında, beklenmedik yerler de dahil olmak üzere karanlık ve şiddet pusuda. Bir aşk hikayesine dönüşebilecek gibi görünen bir şey, bir intikam hikayesine dönüşüyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz