Netflix’ten yeni COVID-19 bilgilendirme yayınları

0
210 Okunma
Netflix Corona virüsü canlı yayınları

Dünyanın eve kapandığı şu günlerde büyük şirketler de sosyal medyanın gücünü daha kontrollü kullanmaya başlıyor. Bu kapsamda en popüler içerik izleme platformları arasında yer alan Netflix de bu yolu daha etkili kullanmaya başvuruyor. Yakın bir zaman içinde Instagram üzerinden Corona virüsü hakkında bilgilendirme yayınlara başlayacak olan Netflix bu yayınları haftalık olarak yapacak.

Netflix Corona virüsü canlı yayınları

Instagram’ın canlı yayınlarının birçok kullanıcıya eriştiği düşünüldüğünde Netflix gibi milyonlarca kitleye ulaşan bir hesabın canlı yayın seçeneğini kullanması çok mantıklı. Netflix’in salgın hakkında bilgilendirici yayınlar yapması oldukça önemli bir adım gibi görünüyor. Söz konusu yayın ile birlikte bu salgının olumsuz etkilerinin önüne geçmek isteyen Netflix, ünlü yıldızlardan yardım alacak.

Söz konusu yayınları popüler Netflix dizileri ve filmlerinde yer alan yıldızlar ile kullanıcılara sunacak olan platform dikkat çekecek. Resmi sağlık kuruluşlarından yetkin kişilerin de yer alacağı yayınlarda, Noah Centineo Joey King, Ross Butler , Caleb McLaughlin, Lana Condor, Jerry Harris ve Alisha Boe gibi isimlere de yer verecek.

Platformun popüler dizisi Stranger Things yıldızlarından, Sevdiğim Tüm Erkeklere filminin yıldızlarına kadar birçok ismin yer alacağı Netflix Corona virüsü canlı yayınları 14 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek.

Netflix’ten üzen Corona virüs kararı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz