WhatsApp gelişmiş arama özelliği ile gelecek

0
164 Okunma
whatsapp gelişmiş arama özelliği

WhatsApp kullanıcıların neredeyse en çok tercih ettiği anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Bu nedenle kendisine sürekli yeni özellikler katan uygulamanın yeni bir özelliği test ettiği ortaya çıktı. Bu kapsamda bakıldığında artık gelişmiş arama özelliği ile birlikte popüler uygulama karşımıza geçmiş mesajlarda arama yapmayı daha kolay hale getirerek çıkıyor.

WhatsApp gelişmiş arama özelliği

WhatsApp gelişmiş arama özelliği ile karşımıza çıkacak

WhatsApp gelişmiş arama özelliği ile birlikte uygulamanın içinde bazı anahtar kelimeleri aramasına izin verecek bir özellik olarak tanımlanıyor. Kullanıcıların medya aramasında henüz kullanamayacağı bu özellik, yeni bir beta güncellemesiyle ortaya çıktı. Anlık mesajlaşma uygulamasının bu tarz bir özellik üzerinde çalıştığını ortaya çıkartan WabetaInfo, 2.20.117 adlı güncellemeyle birlikte gelişmiş arama özelliği geliyor.

Hatta bu güncellemenin eli kulağında desek yanlış olmaz zira, Android kullanıcıları için söz konusu özellik yakında gelebilir. Bu yeni arama özelliği ile birlikte kullanıcılar artık arama filtreleri aracılığıyla sohbet üzerinden farklı dosya türlerini arayabiliyor.

Bu arama filtreleri ise farklı dosya türleri için renk kodlarını içeriyor olacak. Yayımlanan raporda ise bildiğimiz kadarıyla fotoğraf, ses, GIF, belge ve internet bağlantısı ve video aramalarının bu şekilde yapılabileceği ortaya çıkıyor.

Beklenen oldu: WhatsApp karanlık mod özelliğine kavuştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz