Netflix, yeni yerli dizisi Fatma’nın fragmanını yayınladı

0
516 Okunma

Popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, yeni Türk yapımı dizisi Fatma’nın ilk fragmanı yayınlandı. Oyuncuları ve senaryosuyla dikkat çeken yeni dizinin detaylarına bir göz atalım.

27 Nisan’da yayında

Başrolünde Burcu Biricik‘in yer aldığı Fatma dizisi, 27 Nisan 2021’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik’in yanı sıra Uğur Yücel, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve daha bir çok ünlü isim yer alıyor. Dizinin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Netflix nisan ayı içerik listesi

Fatma dizisinin konusu nedir?

Sıradan bir temizlikçi olan Fatma’nın kocası Zafer, hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantıları bu cinayeti öğrenir. Fatma ise hayatta kalmak için cinayet işlemeye devam eder. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz