Netflix yine zam yaptı! İşte yeni fiyatlar

0
1.294 Okunma
netflix

Dijital platformlarda zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir zamanlar uygun fiyata sahip olduğumuz Netflix abonelikleri son zam ile birlikte cep yakmaya başladı. Netflix Türkiye tüm aboneliklere %20 oranında zam yaptı. İşte yeni abonelik fiyatları.

Netflix abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Netflix

Bu yılın başında Netflix platformundan temel düzeyde yararlanmak için 26,99 TL ödemeniz yeterli oluyordu. Küresel anlamda yapılan zamlar Türkiye pazarını da etkilemiş ve bu fiyat 37,99 TL olarak güncellenmişti. Televizyon izleme alışkanlığımızı değiştiren bu dijital içerik platformu artık çok daha pahalı. Netflix Türkiye yaptığı bir açıklama ile fiyatlarına %20 daha zam yaptığını açıkladı.

Zamdan önceki fiyatlar şu şekildeydi;

  • Temel Paket: 37,99 TL
  • Standart Paket: 57,99 TL
  • Özel Paket: 77,99 TL

Bu haliyle bile çok tepki çeken ücretli abonelikler, yeni fiyatları ile kullanıcılarını üzecek. İşte yeni ücretler;

  • Temel Paket: 45,99 TL
  • Standart Paket: 69,99 TL
  • Özel Paket: 93,99 TL

Zam hakkında Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde;

“Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.”

Bir önceki zam haberinde de benzer açıklama yapılmıştı. Halihazırda ücretli abonelik hizmetinden faydalanan kullanıcılar için indirimli fiyatlar bir süre devam edecek. Fakat bu sürenin çok uzun olması beklenmiyor. Yeni fiyatlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz