Netflix’in yeni dizisi: Neredeyse Sıradan Bir Aile

0
155 Okunma

Netflix, izlenme rekorları kıran Squid Game dizisi ve yarışmasının ardından yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. İşte Netflix’in yeni dizisi hakkında detaylar…

Netflix’ten yepyeni bir dizi! Neredeyse Sıradan Bir Aile!

Squid Game dizisi tüm dünyada ilgi ile izlenmişti. Dizinin popüler olmasının ardından Netflix, Squid Game: The Challenge isimli yarışmayı duyurmuştu. Netflix tekrar popüler olacak bir yapımı daha izleyicileri ile paylaşıyor.

Netflix’in yeni dizisinin adı ise “Neredeyse Sıradan Bir Aile.” Dizi, aynı adı taşıyan bir kitaptan uyarlandı. Konusu ise biraz farklı. Dizi, korkunç bir olay ile hayatları değişen İsveçli bir aileyi konu alıyor. Bu sıradan ailenin ergenlik çağındaki kızı cinayetle suçlanır.

Yeni dizi “Neredeyse Sıradan Bir Aile” sadece tek bir bakış açısı ile izleyiciye aktarılmıyor. Dizi, anne, baba ve kızın bakış açıları ile izleyici karşısında olacak. Dizi, izleyicilere çok basit ama üzerinde düşünülecek bir soru soruyor: “Sevdiğiniz insanları korumak için ne kadar ileri gidersiniz?”

Neredeyse Sıradan Bir Aile Fragmanı 

Dizinin başrolünde Björn Bengtsson, Lo Kauppi, Alexandra ve Karlsson Tyrefors yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Per Hanefjord oturuyor.

La Casa de Papel hayranlarına müjde! Berlin dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Peki siz Netflix’in yeni dizisi “Neredeyse Sıradan Bir Aile”nin fragmanını izlediniz mi? Netflix’in yeni dizisi Neredeyse Sıradan Bir Aile hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz