Her kombine uyacak Redmi Watch 4 tanıtıldı!

0
853 Okunma

Belki de çoğu kadının ortak problemi kombinine uyacak aksesuar seçimidir. Ünlü teknoloji şirketi olan Xiaomi bu sorunu, tanıttığı Redmi Watch 4 ile ortadan kaldıracak gibi duruyor. İşte Redmi Watch 4 ile ilgili merak ettiğiniz detaylar…

Redmi Watch 4 özellikleri!

Xiaomi markasının tanıtmış olduğu Redmi Watch 4’de, 1,96 inç AMOLED ekran bulunuyor.  Bu saatin ekranı aynı zamanda 390×450 piksel çözünürlüğe ve 60 Hz ekran tazeleme hızına sahip. 600 nite varan parlaklık derecesine sahip panelde “Her Zaman Açık Ekran” işlevi destekleniyor.

Redmi Watch 4 daha önceki Redmi Watch serisinde ilk alüminyum kasaya sahip olma özelliğini de barındırıyor.  Cihazda bulunan 5 ATM su geçirmezlik özelliği ise su içinde 10 dakika boyunca  50 metreye kadar dayanabileceğini ifade ediyor. İçinde bulunan 150’den fazla spor modunun yanında aktivitelerinizin takibini yapabilir, bununla beraber kalp atış hızınızı ve kanda bulunan oksijen seviyesini ölçebilir, uyku ve stres takibi özelliğiyle sağlık durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

Redmi Watch 4 tanıtıldı

470 mAh pil kapasitesi sayesinde tüm sağlık izleme opsiyonları etkinken 10 güne, daha hafif ve daha az kullanım ile 20 güne kadar kullanım süresine sahip. Redmi Watch 4 aynı zamanda Xiaomi’nin HyperOS yazılım tarafını da kapsıyor. Yerleşik GNSS konumlandırma, NFC ve Bluethooth 5.3 bağlantı özellikleri sayesinde kullanıcılarına kolaylık sağlayacak.

Redmi Watch 4 , aynı zamanda çok fazla bulunan zarif saat kordon stili ve yeniden tasarlanmış gibi duran görüntüsüyle de kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday gibi gözüküyor.

 

XİAOMİ, YENİ MITU C7A ÇOCUK TELEFON SAATİNİ PİYASAYA SÜRDÜ

Çin’de fiyatı 500 CNY yani 70$ olarak olarak belirlenen Redmi Watch 4’ün Türkiye pazarında satışa sunulup sunulmayacağına dair herhangi bir bilgi yok. Fakat bu konuda beklentiler oldukça fazla. Peki siz Xiaomi’nin tanıtmış olduğu Redmi Watch 4 ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Saatin özelliklerini beğendiniz mi? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz