A101 7 Nisan aktüel kataloğu Kiwi KSI 6319C seramik tabanlı ütü

0
547 Okunma
Kiwi KSI 6319C seramik tabanlı ütü 2

Aktüel katalog bu hafta yine birbirinden güzel ürünler ile dolur. Beyaz eşya, televizyon, akıllı telefon gibi teknolojik ürünlere yer veren şirket; küçük ev aletleri kategorisinide hiçbir zaman boş geçmiyor. Bu hafta sizler için Kiwi KSI 6319C seramik tabanlı ütü özelliklerine değineceğiz.

Kiwi KSI 6319C seramik tabanlı ütü özellikleri ve fiyatı

Kiwi KSI 6319C seramik tabanlı ütü 2

A101 raflarında görmeye alışık olduğumuz kiwi markasının bu hafta çok güzel bir ürünü ile karşı karşıyayız. Uygun fiyata yüksek performans sunan ürünleri ile meşhur Kiwi; seramik tabanlı ütü ile yazımıza konuk oluyor. Günlük ütü işlerinizde size yardımcı olacak bu ürünü online kağıda ödeme sitemiyle de satın alabilirsiniz. Gelelim ütünün özelliklerine.

33 gram buhar püskürtme gücü olan ütü, kuru ütü olarak geçiyor. Cihaz 2000 Watt güçle çalışıyor ve dikey buhar özelliğine sahip. Isı ayarlama ve yapışmaz seramik tabanı ile güvenli kıyatelerinizi ütüleyebilirsiniz. Dikey buhar özelliği sayesinde yüksek buhar ile kıyafetlerinizi askıdayken ütüleme işlemi yapmanı mümkün. Ütünün en sevilecek diğer bir özelliği ise kendini temizleme. Bir kaç işlem ile kir ve kireci otomatik temizleyen ütüyü bu sayede uzun yıllar kullanabilirsiniz.  240 ml su haznesi sayesinde günlük ütülerinizi su doldurma derdi olmadan tek seferde bitirmeniz mümkün. Farklı renk seçenekleri ile satışa sunulan ütü, 2 yıl garantiye sahip.

A101 31 Mart aktüel kataloğu Beliva Midi Fırın

Kiwi KSI 6319C seramik tabanlı ütü özelliklerine değindik. ürünü 7 Nisan Perşembe günü A101 mağazalarından satın alabilirsiniz. Taksit imkanı ile satışa sunulan ürünün peşin fiyatı 199 TL. Ütüyü incelemek ve diğer ürünlere göz atmak için buraya tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz