Netflix’ten ücretsiz film sürprizi

0
159 Okunma

Netflix, bazı orijinal yapımlarını YouTube üzerinden ücretsiz olarak sunuyor. Our Planet, Period, Chasing Coral, 13th, Knock Down the House, The White Helmets, Zion ve Explained gibi çok sayıda yapım, Netflix‘in YouTube hesabı üzerinden ücretsiz olarak izlenebiliyor. Şimdi ise Netflix, The Trial of The Chicago 7 filmini 19 Şubat’tan itibaren 48 saat boyunca ücretsiz olarak YouTube’da yayınlayacak.

The Trial of the Chicago 7 konusu

The Trial of the Chicago 7, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanıyor.

Aaron Sorkin tarafından yönetilen filmin başrollerinde Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Alex Sharp ve Jeremy Strong gibi önemli isimler bulunuyor. Yazar ve yönetmen Aaron Sorkin, filmin “bu tarihi duruşmada kararın yıldönümünü anmak” için ücretsiz olarak gösterildiğini söyledi ve filmde tasvir edilen insanları “Bir nesle, aslında nesiller boyunca ilham veren gerçek yurtseverler” olarak övdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz