NFT dünyasının yeni ünlü ismi: Ajda Pekkan

0
307 Okunma
nft ajda pekkan

NFT dünyası artık ünlüler tarafından da büyük rağbet görüyor. Bir süredir Cem yılmaz ile yankılanan platformun yeni ünlü ismi Ajda Pekkan oldu. NFT dünyasındaki bu hareketlilik diğer ünlüler için de yeni bir alan olabilir.

Acun Ilıcalı’dan yeni bir girişim daha: Eneftio nedir?

Ajda Pekkan NFT dünyasına giriş yapıyor

Sabah’ın haberine göre Ajda Pekkan’da NFT dünyasına giriş yaptı. NFT dijital varlığın benzersizliğinin bir ispatı. Bu bağlamda ilk SMS gibi farklı kategorilerde NFT’ler sıklıkla satışa sunuluyor. Habere göre Ajda Pekkan 10 Ocak itibari ile 100 parçalık bir koleksiyonu piyasaya çıkacak. Fakat bu NFT’leri elde etmek o kadar kolay değil. 25 Şubat 2022 tarihine kadar 250 dolar değerinde NASADOGE alanlar; Ajda Pekkan NFT koleksiyonu çekilişine katılabilecek. Yapılacak olan çekiliş sonrası talihliler koleksiyondan NFT sahibi olacaklar.

Bu pazarın ilk isimlerinden olan Cem Yılmaz, kaydolduğu NFT alım-satım platformu üzerinden bir hayli satış yaptı. Ünlü komedyen söylenilenlere göre 3 milyon TL üzeri para kazandı. Dijital dünyanın yeni kimliği haline gelen bu sistemi geçtiğimiz günler de Acun Ilıcalı tarafında gündem olmuştu. Acun Ilıcalı mecraya farklı bir taraftan giriş yaparak Eneftio adında yeni bir platform kurdu. Bu Platformda kullanıcılar kendi NFT’lerini üreterek satış yapabilecek.

Eneftio hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Ünlüler arasında hızla yayılan NFT akımının yeni ismi sizce kim olacak? Yorumlarda bizimle mutlaka paylaşın!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz