Nike Kobe Bryant’a olan saygısını işte böyle gösterdi!

0
650 Okunma
nike-kobe-bryanta-olan-saygisini-iste-boyle-gosterdi-4

Tüm dünyanın hayran olduğu NBA’in efsanevi ismi Kobe Bryant geçen pazar helikopter kazasında yaşamını yitirdi. Herkesi şoke eden bu vahim kazada efsanevi basketbolcu Bryant’ın yanı sıra 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant ve 7 kişi hayatını kaybetti.

nike-kobe-bryanta-olan-saygisini-iste-boyle-gosterdi-1

 

Nike, Lakers’le özdeşleşen efsanevi isim Kobe Bryant’ın zamansız ölümünün ardından Bryant adına ürettiği ayakkabıları sitelerinden satışa kapattı. Anısına saygı göstermeyi satıştan daha çok önemsediklerini belirterek ayakkabıları web sitesindeki satıştan çektiklerini belirten firma büyük takdir topladı.

nike-kobe-bryanta-olan-saygisini-iste-boyle-gosterdi-2

Nike’ın sitesinde alışveriş yapmak isteyenler, Bryant’ın ürünlerini aradıklarında, NBA yıldızının ölümüyle ilgili özel olarak yapılan bir açıklamaya yönlendiriliyor.

Nike’ın sitesinin Kobe Bryant için yaptığı açıklamada; “Kobe, neslinin en büyük sporcularından birisiydi, spor dünyası ve basketbol topluluğu üzerinde ölçülemez bir etkiye sahipti. Nike ailesinin sevgili bir üyesiydi. Onu çok özleyeceğiz. Sonsuza kadar Mamba.” gibi duygu dolu cümleler yer alıyor.

nike-kobe-bryanta-olan-saygisini-iste-boyle-gosterdi-3

ESPN’de yer alan haberlere göre ayakkabıları internet satışından kaldırma kararı, Bryant ayakkabılarının ikinci elde yüksek fiyatlardan satışa çıkarılmasına sebep oldu.

Ayrıca Nike’ın web sayfasında Bryant için, “Yaşadığı dönemin en büyük sporcularından biriydi” ifadelerine de yer verildi.

https://pembeteknoloji.com.tr/google-twitterda-androidhelp-hashtagini-baslatti-23238/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz