Öğrenci işi Kiwi Elektrikli Kahve Makinesini deneyimledik ?

0
305 Okunma
Kiwi cam kahve makinesi

Bim marketlerde satılan uygun fiyatlı Kiwi Elektrikli Kahve Makinesini birlikte inceleyeceğiz. Kahvenin yanı sıra farklı içecekler de yapabileceğiniz bu makinin pahalı markalara musadil özellikleri var. Ürünün malzeme yapısı ve ilk kullanıcı deneyimlerine gelin birlikte bakalım.

Kiwi Elektrikli Kahve Makinesinin özellikleri

139 TL gibi uygun sayılabilecek bir fiyata satılan ürün, Bim marketlerin rafların yer alıyor. Fiyat performans ürünleri ile ön plana çıkan Kiwi markısının bu ürünü de kullanıcıları şaşırtmayacak. Öncelikle ürünün teknik özelliklerine değinelim. Bu ürün 400 ml kapasiteye sahip. Bu kapasite ile ortalama 6 fincan kahve yapmanız mümkün. Paslanmaz gizli çelik rezistanslara sahip makine bu özelliği sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Ayrıca gizli rezistans sistemi makineyi daha işlevsel yapıyor. Bu yapı sayesinde kahve makinenizde çeşitli poşet çay ya da bitki çayları da demleyebilirsiniz.

800W güç ile çalışan kiwi kahve makinesi oldukça hızlı ısınma gerçekleştiriyor. Bu sayede çok kısa sürede içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Su olmadan çalışmayı engelleyen özel sistemi bulunan ürünün; otomatik kapanma özelliği maalesef yok. Üreticiler sağ ve sol eli kullananları da düşünmüş. Plastik yapıdaki kulpu bir tornavida yardımı ile sağ veya sol tarafa uygun şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Makineyi 360 derece dönebilen alt plaka üzerinde yer alan açma kapama düğmesi ile kolayca kullanabilirsiniz.

Kiwi Cam Türk Kahvesi Makinesinin teknik ve tasarım özelliklerini detaylı inceledik. Aynı zamanda performansını değerlendirmek için kahve pişirmeyi de ihmal etmedik.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz