Öğrenci telefonları için 10 uygulama önerisi

0
1.160 Okunma

Teknoloji geliştikçe ihtiyaçlar ve davranışlar değişkenlik göstermeye başlıyor. Eskiden öğrenciler kütüphanelerde veya evlerinde bulunan kitaplarda dersleri ile ilgili araştırmalar yapıyordu. Daha sonra bu davranış bilgisayarların yaygınlaşması ile bilgisayarlar üzerinde yoğunlaştı. Şimdilerde ise kitaplar ve bilgiler küçülerek öğrencilerin cebine girdi. Öğrenci telefonları ile bilgiye ulaşmak artık çok kolay.

Telefonunuz için en iyi alarm saati alternatifleri

Günümüzde birçok öğrenci birşeyer araştıracağı veya birşeyler kaydedeceği zaman akıllı telefonlarını kullanıyor. Programların ve isteklerin detaylandırılması neticesi ile birçok uygulama seçeneği bulunuyor. Sizler için öğrencilerin telefonunda olması faydalı olabilecek 10 uygulamayı listeledik.

CamScanner

CamScanner, akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar arasında çeşitli içerikleri taramanıza, saklamanıza, senkronize etmenize ve ortak çalışmanıza yardımcı olur. Bu uygulamayı kullanarak, cihazınızdan önemli notlarınızı, ödevlerinizi ve daha birçok önemli dokümanı tarayabilirsiniz. PDF , JPG gibi dosya türlerini kaydetmenize yarayan uygulama dökümanlarınızı kaybetmemeniz veya mail atabilmeniz için biçilmiş kaftan.

Evernote

Her yerde çalış ve üretken kal sloganı ile oluşturulmuş uygulama notlarınızı grafiklerinizi oluşturabileceğiniz temelde bir ofis programı özellikleri içermektedir. Ek olarak içerikleri paylaşmanıza da olanak verir.

WPS Office + PDF

Kapsamlı bir ofis programı olan WPS Office + PDF klasik ofis programlarının tüm özelliklerini tek bir yazılım içinde içerir. Doc dosyası açtığınızda Microsoft Office Word gibi çalışan uygulama Ppt uzantılı dosya açtığınızda  Microsoft Office Powerpoint gibi çalışarak işlemlerinizi kolay hızlı veren önemlisi tek bir uygulamadan yapmanızı sağlayacaktır.

RealCalc S

Gerçek bir hesap makinesi gibi çalışan uygulama bir hesap makinesinin içermesi gereken tüm özellikleri içeriyor. Tüm standart bilimsel fonksiyonları bulunduran uygulama kesirler,dereceler, dakika, saniye ve birim dönüşümleri vardır. Ayrıca sayı sistemlerini seçme imkanı da sunan uygulama da ikili,sekizli ve onaltılık sistem ile çalışabilirsiniz. Ekran stillerinde de özgürlük sağlayan uygulama tasarım konusunda değişiklik yapabilmenizi de sağlıyor.

Todoist: To-Do List & Tasks 

4 milyon üzerinde aktif kullanıcısı bulunan bu uygulama modern hayatın temposuna uygun inşa edilmiş. Son derece başarılı olan bu uygulama ile yapacaklarınızı kaydedebilir. Ekip ve proje işlerinizi ortak noktada buluşturabilirsiniz.

Sizlerin de önerisi varsa yorum kısmından bize bildirmeyi unutmayın.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz